Magyarország agráripari csúcsrendezvényét idén január 26-29. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és rengeteg szakmai program várják a látogatókat idén is. Az Agroinformot is megtaláljátok a kiállításon, több programmal is készülünk nektek.

Agroinform stand az Agromashexpón

A standunkat megtaláljátok a G pavilonban a Fórum színpad mellett.

Agroinform Kávézó

A kiállítás teljes ideje alatt vár titeket az Agroinform csapat a standunkon. Gyere el, megvendégelünk finom kávéval és közben elbeszélgethetsz az Agroinform csapatának tagjaival és a többi gazdálkodóval, Agroinform követővel és fórumozóval.

Az Agroinform.hu kávézót a G pavilon 502 standon találjátok meg, közvetlenül a Fórum színpad mellett.

Ha betérsz hozzánk, nem hagyjuk, hogy üres kézzel távozz! Gyere el a standunkhoz, és megajándékozunk egy Agroinformos traktoros matricával.

Agroinform matrica

A standunkon traktoros matricák is várnak.

PREGA AgRobot Show

Időpont: 2022. január 28. 14.00 – 14.50
Helyszín: G Pavilon, Fórum színpad + ONLINE LIVE közvetítés az Agroinform Facebook oldalán.

Pénteken robotok fogják ellepni a Fórum színpadot, ugyanis az AGROmashEXPO egyik legnépszerűbb közönségprogramja újra jelentkezik az Agroinform.hu szervezésében. Az AgRobot Show a májusi PREGA Konferencia egyik előzeteseként bemutatja a robotika legújabb, kézzelfogható fejlesztéseit.

PREGA Agrobot

A 2020-as AgRobot Show iránt is nagy volt az érdeklődés.

Mi terem a neten? agrármarketing konferencia: fókuszban a gépbeszerzések

Időpont: 2022. január 27., 14.00 – 16.00
Helyszín: G pavilon, VIP terem + ONLINE LIVE közvetítés Zoom-on (a Zoom letölthető itt)

Regisztráció: ITT!

A már hagyományosnak számító konferencián ezúttal marketing- és gépész szakemberek segítségével járjuk körbe a mezőgazdasági gépek piacát.

Mi terem a neten

Körbejárjuk a sikeres agrármarketing ismérveit.

A konferencia programja:

14.00 – 14.05 Megnyitó – Bolyki Bence portálvezető, Agroinform.hu

14.05 – 14:10 Köszöntő – Dr. Milics Gábor tanszékvezető, egyetemi docens, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem; elnök, Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület

14.10 – 14.20 A gépbeszerzések 60%-a is a piacterekről indul? – Vancsik Zoltán kiemelt ügyfélkapcsolattartó, Agroinform.hu

14.20 – 14.35 Gépbeszerzés agrárműszaki szemszögből – Fecsó Gábor mezőgazdasági gépészmérnök

14.35 – 14.45 Tisztázzuk: marketing és / vagy kommunikáció – Balzer Miklós kommunikációs szakértő, Petrocelli Reklámügynökség Kft.

14.45 – 15.00 Kihívások az értékesítéstámogatásban: agrárkampány tapasztalatok – Tulok Imre értékesítésfejlesztési tanácsadó, ertekesitestestamogatas.hu

15.00 – 15.30 Gépbeszerzés a tervezéstől az after sales-ig – kerekasztal beszélgetés:
Csanádi Tamás MEGOSZ elnök, Ackermann Tamás Fliegl Abda Gépgyártó Kft. ügyvezető, Fecsó Gábor mezőgazdasági gépészmérnök

15.30 – 16.00 netWORK! Networking a résztvevőkkel, egyeztetések a májusi PREGA Konferencia szervezéssel és Agroinform.hu kampányokkal kapcsolaban, valamint up-to-date agrármarketing témákban

Agroinform.hu Fórumtalálkozó

Időpont: minden nap 12:00-12:30
Helyszín: Agroinform.hu stand: G pavilon 502

Az Agroinform standon minden nap 12:00 órától az Agroinform fórumozók számára találkozót szervezünk és egyben meginvitáljuk őket egy szendvicsebédre. Gyere el és ismerd meg agroinformos gazdatársaidat!

Kövesd a tudósításainkat!

Amikor épp nem lehetsz jelen a kiállításon, kövesd az Agroinform.hu hírei között a tudósításainkat a kiállítás teljes ideje alatt, és látogass el az AGROmashEXPO oldalunkra is, ahol mindent megtalálsz, ami a rendezvénnyel kapcsolatos. Facebook oldalunkon pedig a kiállítás alatt folyamatosan jelentkezünk élő videókkal és további érdekességekkel.

Az Agroinform.hu az AGROmashEXPO hivatalos médiapartnere.

AGROmashEXPO 2022
A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye!

2022. január 26-29.
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Részletes program és további információk: agromashexpo.hu