Magyarország agráripari csúcsrendezvényét január 22-25. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és rengeteg szakmai program várják a látogatókat idén is. Az Agroinformot is megtaláljátok a kiállításon, több programmal is készülünk nektek.

Agroinform.hu – Corteva kávézó

A kiállítás teljes ideje alatt vár titeket az Agroinform csapat az eddigi legimpozánsabb standunkkal, ami a Corteva Agriscience támogatásával valósul meg. Gyere el, megvendégelünk finom kávéval és közben elbeszélgethetsz az Agroinform csapatának tagjaival és a többi gazdálkodóval, Agroinform követővel és fórumozóval.

Az Agroinform.hu kávézót a G pavilon 504A standon találjátok meg, közvetlenül a Fórum színpad mellett.

Agroinform stand

A kiállítás forgatagában pihenj meg az Agroinform kávézóban!

PREGA AgRobot Show

Időpont: 2020. január 24. 14:00
Helyszín: G pavilon Fórum színpad

Pénteken robotok fogják ellepni a Fórum színpadot, ugyanis az AGROmashEXPO egyik legnépszerűbb közönségprogramja újra jelentkezik az Agroinform.hu és a Corteva szervezésében. Az AgRobot Show a februári PREGA Konferencia előzeteseként bemutatja a robotika legújabb, kézzelfogható fejlesztéseit.

Bemutatkozik egy magyar gyártású szántóföldi robot, látható lesz a mindenen átgázoló McConnell ROBOCUT rézsűvágó, láthattok automata fűnyírókat, bepillantást nyerünk az állattenyésztés digitális világába, természetesen drónok is lesznek, sőt idén a Puli Space Technologies egyetlen magyar, holdjáró prototípusa is látható lesz működés közben a PREGA AgRobot Show-n!

PREGA Agrobot

Olyan gépeket is bemutatunk, amelyeket eddig biztosan nem láttál testközelből.

Mi terem a neten? Agrármarketing Konferencia

Időpont: 2020. január 23., 14.00 – 16.00
Helyszín: G pavilon –  VIP terem

A már hagyományosnak számító konferencián marketingszakértők és vezető marketingesek osztják meg tapasztalataikat a marketing jelenlegi trendjeiről és adnak tanácsot a sikeres stratégiák kialakításához. Az előadásokat követően kerekasztal-beszélgetés kezdődik, amelyben a résztvevő szakemberek az agrármarketing új eszközeit tárgyalják meg. Ezt követően kötetlen beszélgetésre, networkingre is lesz lehetőség a jelenlévőkkel.

Mi terem a neten

Körbejárjuk a sikeres agrármarketing ismérveit.

A konferencia programja:

14.00 – 14.05 Megnyitó – Ondré Péter ügyvezető igazgató, Agrármarketing Centrum

14.05 – 14.10 Köszöntő – Dr. Totth Gedeon elnökségi tag, vezető, Magyar Marketing Szövetség, Agrár-és Élelmiszermarketing Tagozat

14.10 – 14.20 (M)értékrendszer – mérhető marketing megoldások – Bolyki Bence portálvezető, Agroinform.hu

14.20 – 14.35 Marketingfogások az élelmiszeriparban – Rédey Iván marketing igazgató, Kométa

14.35 – 14.45 Feszíted vagy veszíted? Az agrárdigitalizáció újraformálja a mezőgazdaságot – de hogyan lesz ez jó nekem? – Dr. Milics Gábor docens, Széchenyi István Egyetem, PREGA Szántóföldi szekció, ECPA szervező, MPGE elnök

14.45 – 15.00 Hátrább az agrárokkal! :) – Dombóvári István, humorista

15.00 – 15.30 Kampánytapasztalatok és útravaló ajánlások 2020-ra – agrármarketingesek kerekasztala Balog Tamással, az Agroinform.hu new media managerével

15.30 – 16.00 netWORK! Networking a résztvevőkkel, egyeztetések a februári PREGA Konferencia szervezésével és Agroinform.hu kampányokkal kapcsolaban, valamint up-to-date agrármarketing témákban

A konferencia műsorvezetője: Balog Tamás, Agroinform.hu
Szervező: Agroinform.hu
Szakmai Partner: Agrármarketing Centrum
Rendezvénytechnikai támogató: AXIÁL Kft.

PREGA Next Generation Workshop

Időpont: 2020. január 23.
Helyszín: G Pavilon 504 A

A workshopon az esemény együttműködő partnerének, a Corteva-nak köszönhetően az Agroinform által meghirdetett PREGA pályázat nevezettjei vehetnek részt. A „PREGA Generation Next – Mutasd magad a jövődnek” címmel meghirdetett pályázatra a precíziós gazdálkodással kapcsolatos pályaművekkel nevezhettek egyetemi hallgatók. A workshopon a pályázóknak karriertanácsadást és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk a PREGA Konferencia kiállító és előadó partnereivel.

Agroinform.hu Fórumtalálkozó

Időpont: minden nap 12:00
Helyszín: Agroinform.hu stand: G pavilon 504A

Az Agroinform standon bármikor találkozhatsz olyan látogatókkal, akikkel szívesen beszélgetnél. Ennek némi keretet is igyekszünk adni, hogy biztosan megtaláljátok egymást: minden nap 12:00 órától az Agroinform fórumozók számára találkozót szervezünk. Gyere el és ismerd meg agroinformos gazdatársaidat!

Agroinform – a Menőgazdászok csoportja Facebook csoport találkozó

Időpont: minden nap 15:00
Helyszín: Agroinform.hu stand: G pavilon 504A

Szintén az Agroinform-Corteva standon várjuk minden nap 15:00 órától az Agroinform Menőgazdászok Facebook csoportjának követőit egy kiadós beszélgetésre. Gyere el és ismerd meg agroinformos gazdatársaidat!

Kövesd a tudósításainkat!

Amikor épp nem lehetsz jelen a kiállításon, kövesd az Agroinform.hu hírei között a tudósításainkat a kiállítás teljes ideje alatt, és látogass el az AGROmashEXPO oldalunkra is, ahol mindent megtalálsz, ami a rendezvénnyel kapcsolatos. Facebook oldalunkon pedig a kiállítás alatt folyamatosan jelentkezünk élő videókkal és további érdekességekkel.

Még mindig tart nyereményjátékunk, amelynek keretében 500 db páros jegyet sorsolunk ki azok között, aki feliratkoznak az Agroinform hírlevelére! A nyertesek a belépőjüket a kiállítás ideje alatt 9:00-14:00 óra között a Hungexpo K-IV-es és III-as fogadócsarnokában az Agroinform pultoknál vehetik át.

Az Agroinform.hu az AGROmashEXPO és AgrárgépShow hivatalos médiapartnere.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2020
A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye!

2020. január 22-25.
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Részletes program és további információk: agromashexpo.hu