AGROmashEXPO A pavilonjában a Güttler Kft. standjánál jártunk, ahol idén a megnyitóra meglepetéssel készültek a cég szakemberei. A meglepetés szorosan kapcsolódott az újonnan kiírt pályázatokhoz, ugyanis egy az ökotermesztésbe nagyon jól beilleszthető gépről van szó.

Vörös Endre, a Güttler Kft. értékesítési vezetője bemutatta a kiállításra elhozott Müthing és a Moreni gépeket – ezen márkáknak a cég a kizárólagos forgalmazója. Megnézhettük a hatalmas mérete miatt összecsukott állapotban elhelyezett "legeslegnagyobb" gépet, a Müthing 8,6 méteres szárzúzót, aminek a kisebb változatát is megtekinthettük, ez univerzálisabban – a traktor elején és a végén is – használható.

A Moreni gépek közül egy három méteres változatot láthattunk Güttler hengerrel kombinálva, ami az értékesítési vezető szerint a legkeresettebb forgóborona a kínálatukban. Újdonság volt, hogy bemutatásra kerültek a Güttler Shop termékei is: olyan ruházati termékek és a legkeresettebb alkatrészek, amelyeket akár az AGROmashEXPO ideje alatt is meg lehetett rendelni.

A Güttler GreenMaster 3 méteres és 6 méteres változatát is láthattuk, ami magágykészítésre, vetésre és növényápolásra egyaránt alkalmas, a zöldítő gépek között sokak által kedvelt gép. A cég most először mutatta be magyarországi kiállításon a Güttler Mayor leegyszerűsített változatú, könnyebb talajokra ajánlott hengerét, ami kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik.

A Güttler Kft. magas minőségi színvonalú talajművelő és növényápoló gépei segítik a mezőgazdasági gazdálkodókat a hatékony, jó minőségű talajművelésben és ezáltal a biztosabb, jobb terméseredmények elérésében.

További információért keresse bizalommal a cég munkatársait:

Güttler Kft.
Cím: 6800 Hódmezővásárhely külterület 022/35
Honlap: https://products.guttler.hu
E-mail: marketing@guttler.hu
Telefon: +36 30 236 9503

güttler logó