A mezőgazdasági önjáró gépek üzemeltetésének egyik sajátossága, hogy hosszabb időszakon keresztül, akár több alkalommal sem üzemelnek, így akár hónapok is eltelhetnek úgy, hogy nem indítják be őket. Ellenben, amikor megkezdődnek a mezőgazdasági munkák, folyamatosan szükség van a megbízható működésükre.

Az erőgép szíve a motor, amelynek hatékony és biztonságos üzemeléséhez professzionális védelemre van szükség, amit többek között a gépgyártó közreműködésével fejlesztett, megfelelő jóváhagyásokkal rendelkező kenőanyagok biztosítanak.

John Deere

A motor hatékony és biztonságos üzemeléséhez professzionális védelemre van szükség.

A John Deere mindig is elkötelezett volt az iránt, hogy gépeit a legkorszerűbb, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, hatékony üzemű motorokkal lássa el, és a működtetésükhöz szükséges anyagokat is kínáljon ügyfelei számára. Ezért is biztosítja már hosszú ideje a saját fejlesztésű kenőanyagokat minden géptípusához.

Honnan tudhatja, hogy a megvásárolt hordó, flakon tényleg azt a kiváló minőségű, eredeti John Deere kenőanyagot tartalmazza?

A KITE Zrt. a mezőgazdasági kenőanyag-piacon elsőként vezeti be a megkülönböztető biztonsági jelzések, hologramos címkék alkalmazását, melyek garanciát jelentenek a gépüzemeltetők számára. A matricák mindegyikén megtalálható a KITE Zrt. logója, a megbízható forrást jelölő védjegy, az egyediséget jelző sorszámmal ellátott QR kód, és a hamisítás elkerülését szolgáló hologram. Az egyedisége abban rejlik, hogy a zárókupakot és a hordót, valamint flakont összekötő hologramos címke csakis roncsolással távolítható el a termékről, maradandó nyomot hagyva a csomagoláson.

KITE

A hologramos címke garantálja a termék eredetiségét.

2019. októberétől a KITE Zrt. által forgalmazott John Deere motor, hajtómű és UTTO olajok kupakjain megtalálhatók lesznek a speciális, hologramos címkék, melyek biztosítékot jelentenek Ügyfeleink számára arra vonatkozóan, hogy a hordóban a John Deere előírásainak megfelelő, és a gép terheléséhez igazodó, kiváló minőségű olaj van.

5+1 érv amellett, hogy miért érdemes a hologramos védjeggyel ellátott, prémium John Deere kenőanyagot választani:

• A KITE Zrt. a John Deere hivatalos* magyarországi disztribútora, ezáltal a John Deere kenőanyagok hazai forgalmazója, stabil szállítói, szakmai háttérrel.

Vállalatunk minden, a kenőanyagok forgalmazásához kötődő hatósági engedély birtokában van, ami ahhoz szükséges, hogy kenőanyagokat forgalmazhasson, valamint biztonságos tárolási és szállítási kapacitással rendelkezik.

A KITE Zrt. a termékek után megfizet minden, a jogszabályok által előírt termékdíjat és adót.

A védjegy garancia arra, hogy a flakonban, hordóban a gépe számára megfelelő kenőanyag van.

Vállalatunk a Magyar Ásványolaj Szövetség tagja. Mint a Szövetség tagja egyetért a szervezet céljaival, és támogatja a piac átláthatóvá tételét.

20 alközpontban, 270 főt meghaladó létszámú, szakképzett szervizhálózatunkkal biztosítjuk partnereink gépeinek a felkészítését, szakszerű javítását és a gépek üzembiztos működését.

John Deere

Ne kockáztasson, ha a motor épségéről van szó!

Amellett, hogy a legjobb minőségű kenőanyagot választja a gépébe, fordítson figyelmet arra is, hogy a termék forrása is megbízható legyen, hiszen a nem biztonságos forrásból származó vagy kétes minőségű kenőanyag jelentős károkat okozhat a motorban és az erőátviteli rendszerben egyaránt.

A KITE Zrt.-nél elkötelezettek vagyunk és folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereink a lehető legkönnyebben be tudják azonosítani az eredeti, megbízható forrásból származó kenőanyagokat. Ne kockáztasson és válassza a KITE védjeggyel ellátott John Deere kenőanyagokat!

Keresse bizalommal a területileg illetékes alkatrész értékesítési menedzser kollégáinkat, az ő elérhetőségeikről a www.kite.hu oldalon tájékozódhat.

* A John Deere Magyarországon a KITE Zrt.-t bízta meg egyedüliként a John Deere kenőanyagok forgalmazásával.