A gyártástechnológia magas fejlettségi szintje garantálja, hogy a vásárló rendkívül jó minőséget és magas szintű technológiát kap.

Az ANNABURGER univerzális trágyaszórók mindegyik kategóriája kiváló napi teljesítményekre képes. Mindezek mögött modern felépítés rejlik: a nagy szállítási térfogat, a viszonylag kis súly és a strapabíró felépítés keveréke a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) által tesztelt szórószerkezettel van kombinálva. Lenyűgöző a teljesítménye: nagy szórásmennyiség, precíz adagolás.

trágyaszóró

Mindegyik kategóriája kiváló napi teljesítményre képes – AXIÁL Kft.

Az Annaburger trágyaszórók alapvetően kétféle kivitelben készülnek:

Modern: ezt az új sorozatot ferde oldalmerevítők jellemzik. A kétsoros lehordó szerkezetnek és a középen elhelyezet hajtóműnek köszönhetően ez az új generációs univerzális trágyaszóró maximálisan kihasználja a rakodóteret. A fejlett funkciói és az opciós kiegészítői felsőkategóriás termékekké teszik ezeket a pótkocsikat ebben a szegmensben.

Classic: robusztus, stabil és biztonságos kipróbált és jól bevált alkalmazásokra – egy megbízható eszköz többcélú felhasználásra.

Biztonságos és stabil felépítésű trágyaszóró kocsi

Biztonságos és stabil felépítésű – AXIÁL Kft.

A felépítés jellemzői:

Biztonságos és stabil: ezt az alváz és a felépítmény egyenletes hegesztése garantálja. Ezen kívül a váz kereszttartói egymáshoz közel helyezkednek el a hosszú élettartam érdekében.

Könnyű: a trágyaszórók óriási méretükhöz képest meglepően könnyűek, mert acél trapézlemez oldalfalakat használnak.

Erős és precíz: a szilárdság és a pontos adagolás a DLG által tesztelve lett – ami fontos jellemzője a szórószerkezetnek –, amelynek eredménye szerint maximálisan teljesíti a szigorú németországi szervestrágyaszórási előírásokat. A szórás pontossága vízszintesen és függőlegesen egyaránt optimális.

Megfelel a szabványoknak: a túlméretezett kardántengelyek és hajtóművek túlteljesítik a jelenlegi biztonsági és munkavédelmi előírásokat.

Szilárdság és pontos adagolás, univerzális trágyaszóró

A szilárdság és a pontos adagolás a DLG által tesztelve – AXIÁL Kft.

Kaparólécek és láncok:

A kopás minimális szintre lett szorítva, mivel az univerzális trágyaszórók kaparóléceinek csekély a súrlódási ellenállása. Az erős láncok kényszer-vezetéséről vezetősínek gondoskodnak – ez csökkenti az oldalra húzó erőket és védi a lánckerekeket.

Megbízható feszítés: a láncfeszesség automatikusan szabályozott. Ez azt jelenti, hogy a feszítőerő mindig optimális.

Cserélhető: a kopósínek, amelyeken a láncok és a lécek átcsúsznak, bármilyen nehézség nélkül cserélhetők. Opcióként lapos szemes láncok is rendelhetők, amelyeken a láncszemek egyenként cserélhetők.

Rendkívül rugalmasan visszaforgatható: a kaparólécek sebessége fokozatmentesen szabályozható előre és hátra egyaránt.

trágyaszóró gép

Acél trapézlemez oldalfalak – Axiál Kft.

A szórószerkezet:

Biztonságos: nyírócsavarok és csuklók védik a tépőhengereket a túlterhelésektől, a tépőkések a lelazulástól is védve vannak.

Rugalmas: a tépőhengerek könnyen és gyorsan beállíthatók bármilyen szóróanyaghoz.

Hajszálpontos: az ütéspont a tépőkéseken és a kidobási szög egyaránt döntő fontosságú a szórandó anyag megfelelő szétterítéséhez. Mindkettő könnyen beállítható a hátsó ajtónál.

Teljesíti az előírásokat: a táblahatár szóró berendezés biztosítja a szervestrágya megfelelő, túlszórás nélküli terítését a szántóföld szélein.

Állítható magasságú hátfal:

Szabályozható: a hátfal magassága hidraulikusan állítható, ami azt jelenti, hogy a trágya precíz adagolása a traktorból elvégezhető. Az adagolás különösen mész szórásakor fontos.

Látható: a kábeles magasságjelző tökéletesen szemmel tartható a fülkéből.

Opció: a digitális magasság kijelző ISOBUS-on keresztül látható.

Fontos jellemzője az Annaburger univerzális trágyaszóróknak, hogy további felhasználási területük is van, a silószállítás. A hátfal cseréjével (pl. egy villás targonca segítségével) és magasító felszerelésével gyorsan és helyben átalakíthatók silószállító pótkocsikká.