A siófoki Farkas Szerviztechnika Kft. ügyvezetőjével, Farkas Gáborral beszélgettünk a vállalat által forgalmazott termékekről, amelyek között számos újdonság is megtalálható – Gábor szavaival élve számos termékkel "bővült a család". A cég hatalmas raktárkészlettel rendelkezik gázolajtartályok, kimérők és szállítható gázolajtartályok tekintetében.

Az AGROmashEXPO kiállításon a Farkas Szerviztechnika standján elsőként a Magyarországon nagyon népszerű 22000 literes NITROSOL tartályt mutatta meg az ügyvezető, majd láthattuk a kisebb gazdálkodóknak ajánlott 5000 literes fém kármentős tartályt is. Ezt követően a kiváló minőséggel rendelkező, álló, dupla falú műanyag tartályra került sor, amit a gyártó, a SIBUSO 600-as dómfedéllel látott el. Ennek kifejlesztette a lengyel gyártó a keskenyebb, magasabb változatát is, amiben 80 literes szivattyú, digitális mérőóra, 10 mikronos szűrő van, levezetett fronttöltéssel, Magyarországon szabványosított VK80-as ELAFLEX 3"-os tartályfeltöltő csatlakozóval.

Újdonság a termékpalettán az a designos víztartály is, ami 25-30 színben érhető el és kompletten fel van szerelve szivattyúval, kifolyóval és csappal.

A kiállításon a cég kínálatában a legnagyobb szenzációnak az a kombi tartály számított, amibe 8000 liter gázolaj és 2000 liter AdBlue fér. Lehet kérni fullos felszereltséggel – merülőszivattyúval, nagy szűrőkkel, tömlődobokkal. Száraz töltő van az AdBluenak, fronttöltő a gázolajnak. Ez egy olyan termék, ami kifejezetten népszerű lehet a nagyobb gazdálkodók körében.

A kiállításon 1500 literes AdBlue tartályt (2500, 5000 literes változat is létezik), valamint gázolajtartályokat is bemutattak. Ezek különböző méretben érhetők el, a legnépszerűbb a 910 literes változat, amit különböző kivitellel lehet kérni. Szintén nagyon népszerű termék a tankolóautomatával felszerelt 9000 literes konténerkút, ami elérhető 15, 20- és 30 ezer literes kivitelben is.

Közkedvelt termékek a 450 liter alatti gázolajszállító tartályok is, amelyek közül közelről láthattuk a legújabb PickUp-os kivitelű CARRYTANK tartályokat. Ezek elérhetőek 220, 330, 440 literes, illetve 400+50-es változatban is. Óra, szűrő, szintjelző, betöltőfedél, automata pisztoly van bennük. Előnyük, hogy a két kerékdoblemez közé beférnek, így könnyen szállíthatók pick-upokon.

Megnéztük a cég további termékeit is: emelőket, kézi olajszivattyúkat, elektromos szivattyúkat, szűrőket, digitális órákat, és a cég saját fejlesztésű két kulcsos azonosítású tankoló automata rendszerét.

Ha többet szeretnél megtudni a Farkas Szerviztechnika Kft. termékeiről, az alábbi elérhetőségeken informálódhatsz:

FARKAS SZERVIZTECHNIKA Kft.

8600 Siófok Kele u. 116.

Weboldal: https://tankoljon.hu

Telefon:
+36 30 377 93 02
+36 30 74 20 915
+36 84 510 524

Email: info@tankoljon.hu

Farkas Szervíztecnika