Az Özdöken mezőgazdasági munkagépgyártó török vállalat – a 2022-es magyarországi forgalmazási adatok alapján – a Novara Coop Kft.-t kérte fel a márka kizárólagos forgalmazására és teljes körű gyári képviseletére. A felkérést a tököli cég elfogadta és alkatrész-utánpótlás, valamint szerviz tekintetében is teljes felkészültséggel tekint a 2023-as szezon elé – jelentette be a hírt Pilisi Andor, a Novara Coop Kft. marketing igazgatója.

török rövidtárcsa

A szakember felidézte, hogy a két vállalat közötti együttműködés 2021-ben kezdődött, amikor a Novara Coop Kft. elindította az Özdöken Pertum gabonavetőgépek és Evodisc rövidtárcsák forgalmazását, és ezzel 2021. év végére megháromszorozta az Özdöken magyarországi gépforgalmazását.

Özdöken vetőgép

Az első év sikereit látva az Özdöken Cambridge hengereket is palettára tűzte a Novara Coop Kft. Ezt a gépcsaládot is rövid idő alatt sikerült megszerettetni magyar gazdálkodókkal.

Cambridge henger

2022. januárban az AGROmashEXPO egyik újdonságaként a Novara Coop Kft. bemutatta az Özdöken szemenkénti vetőgépek teljes szortimentjét – különös tekintettel a magasabb kategóriájú, világszinten elismert, magyar fejlesztésű DMS08 vetésellenőrző rendszerrel felszerelt modellekre.

szemenkénti vetőgép

A széthúzható, teleszkópos szemenkénti vetőgépek tekintetében is nagy az érdeklődés és folyamatosan növekvő eladási számokkal büszkélkedhet a cég. Ezekkel az eszközökkel 45 cm-től 75 cm-es sortávolságig lehet vetni és a gépek teljesen széthúzhatók 3 méterig.

"Szemléletmódváltásra ösztönöztük a gazdálkodókat az Özdöken márkával kapcsolatban, ugyanis az olcsó munkagépek jelzője helyett a márka megbízhatóságát és a kategóriájában kiemelkedő anyagminőséget szerettük volna hangsúlyozni az értékesítések során.

Ez a filozófia maximálisan beigazolódott, hiszen a kisebb üzemmérettel rendelkező gazdálkodók is egyre inkább a minőségi eszközöket igénylik – az Özdöken márka pedig kiváló ár-érték arány mellett bizonyította a magas minőséget is.

Egy jó márka híre szájról-szájra terjed, különösen a mezőgazdasági termelők körében. A gazdálkodók ajánlása nyomán egyre több kis- és közepes üzemben dolgozik már a második Özdöken munkagép" – fűzte hozzá Pilisi Andor.

munkagép

A folyamatosan bővülő termékkínálatnak köszönhetően 2022 évben a tököli cég kínálatában már készletről elérhetők voltak a gabona- és szemenkénti vetőgépek,sorközművelő kultivátorok, a Cambridge hengerek, talajlazítók és a vontatott rövidtárcsák is.

Mindemellett a Novara Coop Kft. 2022-ben az Özdöken eddigi hazai bevételeit megháromszorozta.

küllős kapa Özdöken

2023 újdonsága az Özdöken küllős kapa gépcsalád lesz, amely már megérkezett a tököli telephelyre és az AGROmashEXPO kiállításon debütál majd a nagyközönség előtt.

"Komoly vállalásokat teljesítünk az Özdöken márka kizárólagos hazai, gyári képviseleteként.

Nagy alkatrészraktárunknak köszönhetően a Magyarországon eladott összes géphez tudunk alkatrészt adni rövid határidővel.

Mindezek mellett a szervizszolgálatunk 24 órán belül történő kiszállást biztosít.

A munkagépek tekintetében folyamatosan naprakész, kiemelkedően felszerelt raktárkészlettel rendelkezünk – és dolgozunk nagy viszonteladói hálózat kialakításán is.

A gyártó felé is tisztegünk a közös sikereink miatt, ezért a közelgő AGROmashEXPO-ra 100 négyzetméter Özdöken kiállítótérrel, és géppremierrel készülünk" – hangsúlyozta Pilisi Andor.

További információkért keresse a Novara Coop Kft. szakembereit az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tököli telephely:

+36/30-195-88-76
+36/30-744-12-63

info@novara.hu
pilisi.andor@novara.hu
alkatresz@novara.hu

Siófoki telephely:

+36/30-318-39-19
martek.balazs@novara.hu