Az Agro-Tipp Kft. 1996 óta forgalmaz mezőgazdasági munkagépeket. Eleinte STEYR és CASE IH traktorokat kínáltak, amelyekből most is számos darab vár gazdára tolnai telephelyükön, de a traktorokon kívül már modern, önjáró permetezőgépekkel is foglalkoznak. A MAZZOTTI önjáró permetezők 2014 óta részei a termékpalettának, egyedülálló ár-érték arányukkal és nagy hasmagasságukkal hamar a kis- és középgazdaságok szívének csücskévé váltak.

A MAZZOTTI permetezők minden igény lefedésére készen állnak. Most év eleji akciós áron kaphatóak, és azonnal elvihetők az Agro-Tipp Kft. telephelyéről.

Bemutatjuk a 3 legújabb MAZZOTTI permetezőt

MAZZOTTI IBIS 3180 LP permetező

A kis- és közepes gazdálkodók permetezőgépe. Ez az utolsó JCB motoros permetező, 24 méteres légzsákos szórókerettel, GPS vezérléssel és 180 cm-es hasmagassággal rendelkezik. Tartálykapacitása 3150 literes.

Ára: Ez a legolcsóbb önjáró permetezőgép, az év eleji akcióban most 152.000 euró + áfa.

MAZZOTTI önjáró permetező akció

MAZZOTTI IBIS 3180 LP, a kis- és közepes gazdálkodók permetezőgépe – fotó: agrotipp.hu

MAZZOTTI ALLLCROP 3180 permetező

A márka legkülönlegesebb permetezőgépe. A maga 280 cm-es szabad hasmagasságával egyedülálló a piacon. Kerekek közé integrált permetlé tartályai kétszer 1600 liter űrtartalmúak. Nagyfokú stabilitás jellemzi. 28 méteres légzsákos saválló szórókerettel felszerelt, nyomtávja hidraulikusan állítható. Háromféle kormányzási módot kínál, és John Deere robotkormány előkészítéssel rendelkezik.

Ára: A készlet erejéig 248.000 euró + áfa.

permetező

MAZZOTTI ALLLCROP 3180, 280 cm-es hasmagasságával egyedülálló a piacon – fotó: agrotipp.hu

MAZZOTTI MAF C4 permetező

A márka legújabb fejlesztésű permetezőgépe, teljesen új kialakítású futóművel. Hasmagassága változtatható, alaphelyzetben 140 cm, kiemelt állapotban 185 cm. 47 km/h végsebességgel, 25 km/h maximális permetezési sebességgel üzemeltethető. 5000 literes permetlé tartállyal, 28 méteres légzsákos szórókerettel és Norac keretszintező rendszerrel felszerelt. 300 lóerős John Deere motorral működik, GPS szakaszolás funkcióval is használható, és az előző típushoz hasonlóan ebbe is betervezték a John Deere robotkormány előkészítést. Nyomtávja hidraulikusan állítható. Háromféle módban kormányozható.

Ára: 263.000 euró + áfa

MAZZOTTI MAF C4 permetezőgép

MAZZOTTI MAF C4, a márka legújabb fejlesztésű permetezőgépe – fotó: agrotipp.hu

mezőgazdasági gép permetező

Hasmagassága változtatható – fotó: agrotipp.hu

Ezek a gépárak a készlet erejéig érvényesek! A gépeket az érdeklődők személyesen is megtekinthetik az Agro-Tipp Kft. telephelyén.

Ha szeretné a szezont már egy új önjáró permetezőgéppel kezdeni, amelyet egyedi igények alapján állíthat össze, akkor rendelje meg 2021. január 31-ig, addig ugyanis 5 %-os előrendelési kedvezmény jár, és a forgalmazó már a szezonra le is szállítja a kiválasztott gépeket.

A MAZZOTTI nem csupán árban és technikai tartalomban kínál egyedi megoldást. Az Agro-Tipp Kft. erős szervizháttérrel és eladás utáni kapcsolattartással teszi a MAZZOTTI önjáró permetezőket nélkülözhetetlen társsá.

Kérdéseivel és a rendelés leadásával keresse az Agro-Tipp Kft. kollégáit az alábbi elérhetőségeik valamelyikén!

Web: https://agrotipp.hu/

Telefon: +36-74-540-380

E-mail: agrotipp@agrotipp.hu