A cég kínálatában a Lely szálastakarmány betakarítógépek és a Lemken talaművelő gépek színes palettája mellett megtalálhatóak az Oros csőtörő kukorica- illetve napraforgó adapterek is. Szántóföldi mérések igazolják, hogy a nagy teljesítményű kombájnokon gazdaságosabb a szélesebb, több soros adapterek alkalmazása a betakarítás során. Az Oros adapterek bármely típusú kombájnra felszerelhetők, megbízható működése és hosszú élettartama garantálja a vevők elégedettségét! Az adapterek több, mint 40 éves gyártási tapasztalattal készülnek, fajtájuktól függően 4-16 soros kivitelben kaphatóak.



Kérjük, a megújult termékpalettánk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra: a termékeket a www.szakadathgepker.hu weblapon, az „ELADÓ GÉPEK" menüpontjában tekintheti meg.

A Lely szálastakarmány-betakarító gépcsaláddal, a Welger bálázókkal kapcsolatban pedig továbbra is a www.lelymagyarorszag.hu webcímen talál specifikációkat, letölthető prospektusokat, videókat.



Technikai információkért hívja műszaki szaktanácsadónkat a 06 (30) 686-5464, illetve a cégünk ügyvezetőjét 06 (30) 263 2132 telefonszámon!