A traktorcsalád összesen 14 modellt tartalmaz majd, amelyek a 420–620 LE teljesítménytartományt fednek le. A Quadtrac AFS Connect ™ 470–620 LE, a Steiger AFS Connect ™ pedig 420–500 LE tartományban lesz elérhető. Az üzemanyag-hatékonyságú PowerDriveTM hajtóműváltó 20%-kal gyorsabb váltást biztosít a Quadtrac 620 modellnél. A CVXDrive ™ – az első folyamatosan változó sebességváltó törzscsuklós 4WD traktorhoz – automatikusan kiegyenlíti a teljesítményt és a hatékonyságot.

Az új generáció ősztől lesz elérhető az európai piacon – fotó: caseihmediacentre.com

Az új generáció nagyobb üzemanyagtartályokkal is rendelkezik majd. A motorkarbantartási ciklus is nőtt, a 600 órás olajcsere-intervallumokkal. A Case IH, az AFS ConnectTM lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy precízen kezeljék gazdaságukat, flottájukat és az irodájukból vagy mobil eszközéből származó adatokat. A csatlakoztatási rendszer három kulcsfontosságú komponenst tartalmaz, az AFS Pro 1200 kijelzőt, az AFS Vision Pro operációs rendszert és az AFS Vector Pro vevőt. Ezek az elemek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a traktorkezelést és a precíziós gazdálkodási funkciókat a kívánt módon konfigurálják.

Az AFS ConnectTM rendszerrel távolról követhető az erőgépünk üzemi jellemzői és tervezhetők a karbantartások javítások – fotó: caseihmediacentre.com

Az AFS ConnectTM technológia segítségével lehetővé válik a traktor AFS kezelőképernyőjének távoli megjelenítését a gazdaságok tulajdonosai, vezetői és – engedélyével – a berendezéseiket támogató kereskedők között. Ez elősegítheti a meghibásodás azonosítását, és mélyebb betekintést nyújthat a problémák okainak és kezelésének módjába.