Sikeres AgroMashExpoval indult az év!

2017-ben is szép számban látogattak el standunkra a gazdálkodók az év legnagyobb mezőgazdasági gépészeti seregszemléje alkalmával. A már jól ismert slágertermékünkön, az RK 2 illetve 4 dobos kaszán kívül, a Pöttinger gépeinket és a továbbfejlesztett eredeti VZ-3/AC szárzúzó gyártmányunkat is górcső alá vehette a publikum.Pöttinger gépek az AGROCONTAKT-tól

Az AgroMashExpón frissen debütált Quivogne SSDR XL-7 lazítónkat is testközelből megtekinthették a gazdálkodók.

Quivogne talajlazítók – fotó: AGRO-CONTAKT 2000 Kft. felvétele

Ezúton köszönjük megtisztelő érdeklődéseiket, rendeléseiket.

Kiállítunk az Agrosalon nyitrai nemzetközi kiállításon is!

A 2017. március 28. és április 1. között megrendezésre kerülő Agrosalon kiállításon mutatjuk be eredeti, saját gyártású RZ-3H/AC függőleges tengelyfejű, valamint VZ-3/AC szárzúzóinkat a közös magyar standon a Magyar Nemzeti Kereskedőház illetve Megosz szervezésében. Szeretettel várunk minden magyar és külföldi érdeklődőt!
AGROCONTAKT szárzúzó
fotók: AGRO-CONTAKT 2000 Kft.

ÁTK nyertes pályázatokra felkészülni!

RK kaszagyártásunk máris teljes kapacitással dolgozik a fix megrendeléseink kiszolgálása érdekében – pedig még ki sem hirdették az ÁTK pályázatok nyerteseit! Amennyiben Pöttinger gépek szerepelnek a beadott kérelmekben, akkor is keressenek minket bizalommal, hiszen ez a márka is már több mint 20 éve szerepel társaságunk termékpalettáján.
Az RK 2 illetve 4 dobos kaszák az AGRO-CONTAKT 2000 Kft. slágertermékei – fotók: AGRO-CONTAKT gyártói felvételek

Találkozzunk az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon is!

Hódmezővásárhelyen 2017.május 4-5-6-án kereskedőpartnerünk állítja ki az eredeti RZ-3 szárzúzónkat és RK-320 vontatott fűkaszánkat! Várjuk Önöket személyesen a standunkon!

Alkatrészeket csak tiszta forrásból vásároljon!

Vegye meg közvetlenül a gyártótól, illetve a szerződött kereskedőinktől az eredeti RK kasza, RZ szárzúzó és egyéb, volt szolnoki mezőgép alkatrészeket! Keressen minket bizalommal a Pöttinger vagy Vogel-Noot alkatrész-igényeivel is!

AGRO-CONTAKT 2000 Kft.

Az eredetit vagy semmit! Megéri így is megéri úgy is – fotók: AGRO-CONTAKT 2000 Kft.

AGRO-CONTAKT 2000 Kft.