Royal Traktor logo mikulássapkával

December 4-én, szombaton, 09:00 órától nyílt napot tart a Royal Traktor a kecskeméti telephelyén. A nyílt nap keretein belül a cég bemutatja a legújabb Belarus traktorokat, amelyek 2022-től már elérhetőek lesznek a piacon. Ezek a gépek már Stage V, Caterpillar motorral rendelkeznek és minden európai uniós és környezetvédelmi elvárásnak megfelelnek.

Ugyanakkor a Royal Traktornál nem feledkeztek meg arról sem, hogy december 5-én jön a Mikulás. Éppen ezért a nyílt napra és a géppark-bemutatóra élő zenével és ingyenes csapolt sőrrel illetve Royal burgerrel kedveskednek. Délután 15 órától pedig Nótár Mary énekesnő szórakoztatja majd a kedves vendégeket.

Traktorok, pótkocsik, erdészeti gépek

A nyílt nap keretein belül az új traktorok már megrendelhetők lesznek, de természetesen még a hagyományos MTZ traktorok széles választéka is kapható. Menjen el és nézze meg a Royal Traktor gépparkját, válassza ki a feladatoknak, céloknak leginkább megfelelő típust!

Royal Traktor pápai telephely

A Royal Traktor egy másik telephelye erőgépekkel – fotó: Royal Traktor

A Belarusok mellett bemutatják a lengyel gyártmányú Farmtrac traktoraikat. A bemutatásra kerülő modellek mindegyike megfelel a legmagasabb környezeti előírásoknak és minden pályázatba beilleszthető, mind e mellet még AdBlue nélküli rendszerrel is rendelkezik. Végül, de nem utolsó sorban a nyílt nap keretében megtekintheti az ország első, teljes mértékben elektromos működtetésű traktorát.

Royal Traktor pápai telephely

Új gépek és klasszikus darabok is várják az érdeklődőket – fotó: Royal Traktor

A Royal Traktor Kecskemét nyílt napján elérhetőek és megtekintetőek lesznek pótkocsijaik és a legújabb típusú szervestrágyaszórójuk is. A lengyel CynkoMet premium pótkocsi gyár fejlesztésének célja megalkotni olyan pótkocsikat, amelyek kategóriájukban a legjobb minőséget képviselik a teljes egészében horganyzott vázzal és oldalfalakkal megépítve, valamint sokoldalúságuknak köszönhetően hosszútávon és széles körben kiszolgálják tulajdonosának speciális igényeit. Ugyanakkor a Palaz és más pótkocsi-márkákat is szemügyre veheti.

pótkocsi

Cynkomet és más pótkocsi-márkák is felvonulnak – fotó: Royal Traktor

Erdészeti területeken is kimagasló gépeket tud ajánlani a Royal Traktor. Erdészeti kiközelítő pótkocsikat, erdészeti traktorokat, ágaprítókat, darálókat illetve az erdészeti szárzúzókat.

A Royal Traktor Kecskemét telephelyén több ezer négyzetméteren várják a kedves látogatókat, a széles választékkal, talajmegmunkáló gépparkkal az ekéktől a vetőgépig, a rövidtárcsáktól a permetezőkig. A prémium minőségű Agro-Masz gyár legtöbb terméke is megtalálható lesz a nyílt nap keretein belül.

Agro-masz rövidtárcsák

Agro-masz rövidtárcsák – fotó: Royal Traktor

Rakódógép kategóriában a MultiOne gépeket nézheti meg közelebbről a helyszínen, illetve reményeik szerint bemutatják önnek a legújabb rakódógép márkájukat, a Faresint.

MultiOne rakodógépek

MultiOne rakodógépek is várhatóak a nyílt napon – fotó: Royal Traktor

Az észak-olaszországi Breganzéban működő gyártócég több mint 50 rendelkezésre álló modelljéből bárki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő váltót, motort, hidraulika-rendszert és egyéb opciós megoldásokat. A Faresin kínálatában 2,5 tonnától egészen 6,5 tonnás maximális teherbírásig, 70 lóerőtől 156 lóerőig és 17 méter maximális emelési magasságig szerepelnek gépek.

Faresin bálarakodó

Faresin – fotó: Royal Traktor

A Royal Traktor ugyanakkor bemutatja a lengyelországi Miloslaw város közeléből származó DAF termékeket, amelyek gyártója csak arra törekszik, hogy megbízható gép guruljon ki a gyárból, mert a hét minden napján működnie kell. Erről mi sem tanúskodhat jobban, mint a 3-5 éves gyártói garancia. Mivel gazdákból lettek a gyár tulajdonosai, minden termékükön észrevehető a kiváló minőség és használhatóság. 6 köbmétertől egészen 24 köbméterig rendelhetőek, illetve egyedi igényeknek megfelelően alakítják gépeiket.

DAF 3-5 év gyártói garanciával

DAF 3-5 év gyártói garanciával – fotó: Royal Traktor

A Royal Traktornál ugyanakkor nem feledkeztek meg arról sem, hogy közeleg a tél és a havazások. Rengeteg sószórót, hótolólapot tekinthetnek meg az érdeklődők a kecskeméti telephelyen, amelyek minden igénynek és elvárásnak megfelelnek.

hókortó lapát traktoron

sószóró

A tél közeledtével sószóró és hókotró lapát is megtekinthető lesz – fotó: Royal Traktor

Rengeteg akciós gép várja

A Royal Traktor mindenkire gondol! Nem csak a mezőgazdaságban, állattenyésztésben, építóiparban, erdőgazdálkodásban érintettek számára, de az Önkormányzatoknak is mutatnak be gépkapcsolatokat.

Az Önkormányzatok tájékoztatást kaphatnak a nyílt nap keretein belül a cég legfrisebb kommunális gépkínálatáról. Legyen szó a legkedveltebb traktoraikról, kommunális gépeikről vagy kiegészítő munkaeszközeikről.

markológép

Önkormányzatok számára kommunális használatra is van kínálata a cégnek – fotó: Royal Traktor

Számos gépcsomagot tekinthetnek meg, próbálhatnak ki, többek között olyan gépeket amelyek a Magyar Falu Programban előírt elvárásoknak tökéletesen megfelelnek. Ha már meglévő gépparkjuk bővítésében vagy új kommunális eszközök beszerzésében gondolkodnak, ez az esemény segítséget nyújt a gépek kiválasztásában, megismerésében, amelyben a Royal Traktor szakértő kollégái állnak majd rendelkezésére.

A cég az elmúlt 25 évben több száz önkormányzatot szolgált már ki sikeresen traktorok, pótkocsik, ágaprítók, homlokrakodók, seprőgépek, hótolók, sószórók, gréderek, rézsűkaszák által, vagy akár a talajmegmunkálás eszközeivel.

Ha önnek is a "Mezőgazdaság az élete", akkor ne habozzon! Kellemeset a hasznossal!

Regisztráljon ide kattintva!

A Royal Traktor szeretettel várja!

Bővebb információért és regisztrálásért: www.royaltraktor.hu