Időpont: 2024. június 01. 09:30
Helyszín: Royal Traktor – 6000 Kecskemét, Budai út 132.

A Royal Traktor csapata várja Önt is ezúttal Kecskemétre, egy újabb várva-várt nyílt napra, ahol Magyarország egyik legújabb és legmodernebb STIHL üzletét nyitjuk meg!

A STIHL TIMBERSPORTS lenyűgöző előadásától kezdve lehetősége lesz több erdészeti gép megismerésére, és ingyenes pályázati szaktanácsadás igénybevételére is! Ha szeretne Ön is részt venni és megismerni a hamarosan nyíló pályázati lehetőségeket és egy Royal hamburgert elfogyasztani, akkor regisztráljon. Szokásunkhoz híven, a csapolt sörről sem feledkezünk meg!

Magyarország egyik legújabb és legmodernebb STIHL szakkereskedése megnyitja kapuit!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2024. június 1-jén szombaton, megnyitjuk Magyarország egyik legújabb és legmodernebb STIHL szakkereskedését és szervizét!

Üzletünk nemcsak a kiváló minőségű STIHL termékek széles választékát kínálja, hanem szerviz- és alkatrész-szolgáltatást is biztosítunk. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésükre, hogy bármilyen karbantartási vagy javítási feladatot elvégezzen.

A nyitás alkalmából különleges akcióval is készülünk, pl. bármely fűnyíró traktor mellé egy szegélynyíróval szeretnénk kedveskedni, amit ajándékba adunk. Emellett minden látogatónkat egy kis ajándékkal lepjük meg.

Várjuk Önöket szeretettel új STIHL szaküzletünkben, ahol a legmagasabb színvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre!

megnyitó

2024. június 1-jén szombaton, megnyitják Magyarország egyik legújabb és legmodernebb STIHL szakkereskedését és szervizét – fotó: Royal Traktor

STIHL TIMBERSPORTS bemutató: a sportfavágás elitosztálya

Szeretettel meghívjuk Önt egy izgalmas programokkal és lenyűgöző bemutatókkal teli nyílt napra! Ez a különleges esemény lehetőséget kínál arra, hogy testközelből tapasztalja meg a fakitermelő sportok lenyűgöző világát, és részt vegyen egy felejthetetlen élményekkel teli napon.

A világ egyik legnépszerűbb extrém sportja a fakitermelők nemzetközi összecsapása, a STIHL TIMBERSPORTS nem más, mint a kétszeres Országos Magyar Bajnok Bozsó Zoltán „Zoka" előadásában.

A nyílt napon a látogatók megcsodálhatják a profi sportoló látványos bemutatóit, amelyek során a legjobbak különféle versenyszámokban mérik össze tudásukat. Lesz rönkhasítás, magasban végzett favágás és motorfűrészes gyorsvágás, melyek mindegyike látványos és izgalmas élményt nyújt.

favágás favágás

A látogatók megcsodálhatják Bozsó Zoltán „Zoka", profi sportoló látványos bemutatóit – fotók: Royal Traktor

HITTNER Skidder vonszolókocsi bemutató

A nyílt nap keretein belül az új Horvát gyártmányú HITTNER Ecotrac 60 Skidder erdészeti vonszoló gépcsalád legkisebb tagjának megismerésére is lehetőség lesz.

A bemutatásra kerülő modell megfelel a felhasználók minden igényének és a legújabb EU-s környezetvédelmi osztályozásnak is.

Ez a gép erős és megbízható, így ideális választás az erdészeti és fakitermelő munkák során. A HITTNER vonszoló kocsik különleges jellemzői közé tartozik a robusztus felépítés, a nagy teljesítményű motor, valamint a kiváló manőverezhetőség, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést még a legnehezebb terepviszonyok között is. A HITTNER vonszoló kocsik megbízhatóságuknak és hatékonyságuknak köszönhetően világszerte elismert és kedvelt eszközök az erdészeti ágazatban.

A HITTNER gépek magyarországi kizárólagos importőre a Royal Traktor!

 HITTNER erdészeti vonszoló gép

HITTNER erdészeti vonszoló gép – fotó: Royal Traktor

MULTIONE gépkezelő ügyességi versenyek és játékok

Számos izgalmas programmal várjuk a látogatóinkat, nem utolsó sorban MultiOne rakodógép kezelő versennyel és játékokkal! Ez az olasz prémium minőségű gép multifunkcionalitásának hála tökéletesen beilleszthető az erdészeti munkafolyamatokba is. Több mint, 200 különféle választható adapterrel rendelkezik, valamint 26 LE-től 57 LE-ig elérhetőek kínálatukban!

Ha Ön is kipróbálná magát és a rakodógépet is egy verseny keretein belül, akkor most itt a lehetőség!

multione

MultiOne rakodógép – fotó: Royal Traktor

Pályázati lehetőségek

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a Royal Traktor nem csupán kiváló minőségű gépeket kínál az erdészeti munkákhoz, hanem pályázati szaktanácsadással is segít ügyfeleinek. Az ingyenes pályázati szaktanácsadás lehetőséget biztosít arra, hogy a megfelelő pályázatokat és támogatási lehetőségeket megtalálják, amelyek segíthetik vállalkozásuk fejlődését és növekedését.

Emellett lehetőséget kínálunk ingyenes pályázatírásra is, amely segíthet Önöknek abban, hogy sikeres pályázatokat nyújtsanak be.

Ez az ingyenes szaktanácsadási és pályázatírási lehetőség része vállalkozásunk célkitűzésének, miszerint teljes körű támogatást nyújtunk ügyfeleink számára az erdészeti projektek megvalósításához.

Bízunk benne, hogy ezek az ingyenes szolgáltatások hozzájárulnak vállalkozásuk sikeréhez és hatékonyságához.

PROGRAMOK

Délelőtti programjaink:

  • 09:30 – Érkezés, regisztráció
  • 10:00 – STIHL szakkereskedés ünnepélyes megnyitó
  • STIHL TIMBERSPORT bemutató Bozsó Zoltán „Zoka" kétszeres magyar bajnokkal – első felvonás
  • Ebéd - Royal hamburger és csapolt sör regisztráltaknak

Délutáni programjaink:

  • HITTNER Ecotrac 60 Skidder vonszoló bemutatása
  • MultiOne gépkezelő verseny és játékok
  • Ünnepélyes gépcsomag átadás
  • STIHL ügyességi versenyek
  • TIMBERSPORT bemutató – második felvonás
  • Meglepetés sztár fellépő

Látogasson el hozzánk Royal Jurassic Parkunkba egy örömteli pónilovaglásra, alpaka és kenguru simogatásra, amire az egész nap folyamán lehetősége lesz.

Regisztráljon és találkozzunk!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni EZEN A LINKEN lehet.