A Swedsteel-Metecno a termékeit és azok gyártási folyamatát éppen ezért olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek közreműködésével fejlesztette ki, amelyek a költséghatékonyság, üzemeltetés és funkció szempontjából maximálisan megfelelnek a kívánalmaknak.

Swedsteel-Metecno Kft.

Az acél vázszerkezetű épületek nagy előnye a gyors, szinte időjárás-független szerelése, amely a mai világban rendkívüli módon felértékelődött. Ezt segíti és erősíti a termékek és rendszerek magas fokú előregyártottsága, pontos tervezhetősége és száraz kötéssel (csavaros) történő összeszerelése.

A terménytároló épületek a megvalósulás szempontjából alapvetően két típusba sorolhatóak. Egyik esetben az oldalfalak mindössze térelhatároló szereppel bírnak, a beltérben tárolt termény, takarmány vagy más ömlesztett anyag úgy képez halmot, hogy nem terhel a falakra, így nem fejt ki rájuk oldalnyomást. A másik esetben az oldalfal teherhordó szerepet is ellát, és ekkor a falszerkezet általában monolit vasbeton vagy vasalt zsalukő támfal.

Swedsteel-Metecno Kft.

Szintén meghatározó, ha nem elsődleges szempont a tárolt termény, takarmány nedvesedéstől való megóvása. A hőszigetelés nélküli, egyrétegű burkolattal ellátott tárolóépületek esetén a külső és belső hőmérséklet-különbség miatti hőingadozás okán a burkolaton kicsapódik a pára. A megfelelő megoldás hiányában ez a tetőfedésről visszacsepeg a tárolt árukra. A Swedsteel tetőburkolatai ilyen esetben gyárilag elhelyezett antikondenzációs, páramegkötő filcbevonattal kerülnek legyártásra, amely megköti a kicsapódó nedvességet, így óvva meg a betakarított növényt.

A lemeztermékeken használt filcbevonatok között hatalmas eltérések tapasztalhatók, a Swedsteel termékek filcbevonata kizárólag 110 g/m2 egységtömegű alapanyagból készül, tehát 1 m2 felületen 1 liter folyadék a nedvszívó képessége. A gyakorlatban ez minden körülmények között megfelelően működő megoldást tud jelenteni.

Swedsteel-Metecno Kft.

A Swedsteel-Metecno a svédacél építőanyagok és csarnokrendszerek teljes választékát kínálja, amelyeket kizárólag a legmagasabb minőségű acélból – anyagvastagság, bevonat és cinktartalom tekintetében is – állít elő. A gyártás a legkorszerűbb, nagymértékben automatizált technológiával történik, aminek köszönhetően az alapanyag kiemelkedő minősége ellenére megfizethető áron tudja kínálni a termékeit. A magyarországi gyártásnak köszönhetően a szállítási költségek ugyancsak kedvezően alakulnak nem csak itthon, de a régió szinte bármely országában.

A pályázatok támogatása a financiális tényezők, a korszerű műszaki megoldások, a csarnokok tartóssága, a rendszerek kiváló minősítései, a vállalat által adott hosszú távú garanciák összességükben olyan előnyöket jelenthetnek, amelyek a projektek megvalósítását támogató pályázatok elbírálása során is szerepet játszhatnak.

Szeretne többet megtudni a terménytárolókról, vagy egyéb funkcióra keres tartós épületmegoldást?

Látogasson el weboldalunkra: csarnok.swedsteel.hu/agrar, vagy kérjen Ön is szakmai tanácsot, segítséget kollégáinktól. Igényelje személyre szabott ajánlatát!

Keressen minket a (23) 806-900 telefonszámon vagy az info@swedsteel.hu e-mail címen!

Swedsteel-Metecno Kft.