„Ki mint vet, úgy arat”… tartja a régi magyar mondás, amit a Szakadáth-Gépker Kft. mottójául választott. A társaság hitvallása szerint, egy mezőgazdasági vállalkozás sikeréhez elengedhetetlenek az optimális termelőeszközök – amelyek kiválasztásához prémium kategóriás gépekből állították össze termékkínálatukat.

A társaság 2013 óta a holland mezőgépgyártó-óriásként ismert Lely termékeit is forgalmazza. A kiváló minőségű bálázók színes választéka immáron második alkalommal mutatkozott be az AGROmashExpo kiállításon.

Az AGROmashExpo rendezvényen a Lely Welger kiskocka bálázók iránt érdeklődött a legtöbb termelő a Szakadáth-Gépker standján. A társaság szakemberei a Lely Welger kiskocka bálázókat - univerzális használatuk miatt - egyaránt ajánlják, kis, - közepes -és nagygazdák számára.

A bálázókon kívül a Lely márka egyéb, jól ismert szálastakarmány-betakarító eszközei is megjelentek, -a kasza és az egyrotoros rendképző képviseletében.

A függesztett kaszáról érdemes tudniuk a szakmában dolgozóknak, hogy a gép penge-gyorscserélő rendszerrel van ellátva, amely használatával időt, energiát - és ezáltal pénzt takarít meg a gazda.