A traktorok, a talajművelő, permetező-, betakarító- és egyéb mezőgazdasági gépek tulajdonosai körében is egyre népszerűbb a GPS technológiák alkalmazása. A biztonsági szempontok mellett a szántás, a műtrágyázás a talajművelés és a permetezés műveletei is leellenőrizhetővé válnak a nyomkövető eszközökkel. Sok régebbi mezőgazdasági gépnél nem lehet bekötni az átlagos GPS készülékeket, mivel a több hónapos leáramtalanított időszak során lemerítenék a gép gyári akkumulátorát. Teljes áramtalanítás esetén pedig a hagyományos nyomkövető készülékek nem tudnának működni áramforrás nélkül.

GPS

A fenti problémákra kínál megoldást a TKSTAR TK905B GPS nyomkövetője, amely nem igényel beszerelést. Erős mágneses talpával könnyedén rögzíthető a gépek belső felületére. 10.000 mAh-es akkumulátora egyedülálló, 6 hónapos készenléti időt biztosít, így elég nagyon ritkán feltölteni. A tényleges üzemidő, hasonlóan a mobiltelefonokhoz, itt is függ a használat módjától, és attól is, milyen gyakran kommunikálunk a készülékkel.

GPS nyomkövetés magasabb szinten

A készülékhez hűségdíj és szerződéskötés nélkül használható egy speciális magyar nyelvű szoftver. Ez lehetővé teszi, hogy SMS helyett egy mobiltelefonos és számítógépes verzióban elérhető alkalmazáson keresztül kommunikáljunk az eszközzel. A nyomkövetőt egy térképes felületen valós időben követhetjük, és hónapokra visszamenőleg megjeleníthetjük az eszköz korábbi útvonalait és várakozási pontjait!

TKSTAR GPS nyomonkövető

Ez a biztonsági szempontokon túl azért is előnyös, mert ellenőrizhetővé teszi az elvégzett mezőgazdasági munkálatokat. Visszakereshető például, hogy a megfelelő parcellában dolgozott-e a gép, és azt is, hogy nem végeztek-e esetleg a megbeszélteken túl más munkákat is vele. Ezáltal kiszűrhetővé válnak a visszaélések.

Mobiltelefonos applikációapplikáció

A TKSTAR TK905 GPS nyomkövető ára a tudásához képest nagyon kedvező, és 1 év garanciát ad hozzá a magyar forgalmazó. Ha SIM-kártyát is rendel mellé, akkor teljesen üzemkészen kapja meg – akár már másnap átveheti az otthonában.

Kattintson ide a további részletekérért!