A tavaszi időszakban az Invest Gépkereskedelmi Kft. számos munkagép ajánlattal jelentkezik:




Bednar magágykészítő kompaktorok

A Swifter Concept családba tartozó BEDNAR  Swifter SO magágykészítő kompaktor professzionális és egyedülálló megoldás, amely – jó minőségű munkán kívül – a beruházási költségek jelentős (akár 34 %-os) csökkentését hozhatja a cserélhető szakaszokból alkotott egyedülálló rendszerének köszönhetően.




Matermacc tavaszi akció – Matermacc sorközművelő kultivátor és szemenkénti vetőgép


Az  észak-olasz  gyárban  készülő  gépek jellemzője a jó minőség és a magas műszaki  színvonal,  a  gyártó  specialitása a különböző vetőgépek és ehhez kapcsolódóan a mechanikai gyomirtáshoz a sorközkultivátorok és az állományban történő tápanyagvisszapótlás gépei, kiegészítői.

Tegyen próbára minket, forduljon hozzánk bizalommal gépberuházása kapcsán, bármilyen javítási vagy alkatrész ellátási problémája esetén, mi felkészültünk arra, hogy a legjobb kiszolgálást nyújtsuk Önnek!

Néhány érv, amiért érdemes bennünket választania:

  • gépértékesítőink a világon piacvezető márkákat kínálnak - az egyszerűsített értékesítési rendszernek köszönhetően a piacon legkedvezőbb áron
  • vásárlását kedvező finanszírozási ajánlatokkal, akciókkal segítjük
  • az országos, olajozottan működő szerviz és alkatrész hálózatnak köszönhetően gyorsan odaérünk minden termelőhöz
  • a cégen belüli rövid döntési vonalaknak köszönhetően rugalmasan és gyorsan kezeljük a felmerülő kéréseit, problémáit

A tavaszi időszakban az Invest Gépkereskedelmi Kft. számos munkagép ajánlattal jelentkezik. A részletekért kattinson a képekre!

www.investkft.hu