Ha traktort vásárolnál…

A vállalat rendkívül széles traktorkínálattal rendelkezik, ráadásul meglepően nagy a választék felszereltségben és teljesítménykategóriában is egyaránt. A gépek többsége elérhető készletről, de egyéni igények esetén speciális kéréseket is tudnak teljesíteni.

Nézd meg videónkat az Agro-Tipp Kft. tolnai telephelyéről – videó: Agroinform.hu

Fontos kiemelni, hogy az Agro-Tipp Kft. független gépkereskedő, vagyis:

  • a cégre nem nehezedik gyártói nyomás, így nincs kötött darabszám, ezért a magyar gazdák igényeinek megfelelő felszereltséggel bíró erőgépeket hoznak az országba,
  • stabil anyagi háttérrel rendelkeznek, hiszen minden készleten lévő gép ki van fizetve,
  • garanciális és azon túli, teljes körű szervizszolgáltatással rendelkeznek.

Sorakozó Case és Steyr módra – fotó: Agroinform.hu

Ha javítani kell a Quadtrac váltót…

A 15 éves tapasztalat nem kevés a CNH gépek szervizelésében, és ehhez még hozzájön az országszerte elismert vevőszolgálati háttér. Legyen szó egyszerű karbantartásról, vagy összetett műszaki problémáról, a vállalat szakemberei magabiztosan oldják meg, mert:

  • számukra fontos a megfelelő szaktudás,
  • a javításhoz szükséges diagnosztikai eszközök megléte,
  • és, hogy a gazdának a lehető legrövidebb legyen a gép kiesési ideje.

Márpedig hamarosan ő is talpra áll – fotó: Agroinform.hu

Hogy ne kelljen rendelni…

Ami biztos, hogy egy szerviz akkor tud hatékonyan dolgozni, ha van mögötte alkatrész. Az Agro-Tipp rendelkezik Magyarország egyik legnagyobb CNH alkatrészbázisával, ennek megfelelően pedig több 100 millió forint értékű alkatrész található a telephelyen. Az alap, hogy az általuk forgalmazott erőgépekhez szinte minden megtalálható a polcokon, de ezeken kívül a Magyarországon használatban lévő legtöbb márkához, sőt a traktorokon túl még különböző munkagépekhez is találunk cseredarabokat.

Ha erőgépet, vagy alkatrészt keresnél, vagy szükséged lenne egy megbízható szervizre, keresd bátran az Agro-Tipp Kft.-t e-mailben, vagy akár telefonon a +36 74 540 380-as számon.