Miért mellettünk tedd le a voksod?

1. Akciós gépeinkkel most akár 1,5-2 millió forintot is megtakaríthatsz.
2. Ha sietsz, egy-két napon belül már használhatod az új munkaeszközöd.
3. Használt gépeink 100 pontos ellenőrzésen esnek át saját kaposvári szervizünkben.
4. Ha minket, azaz a Gépközvetítőt választod, és nálunk vásárolod meg új vagy használt John Deere gépedet, akkor komplex, teljes körű szolgáltatást nyújtunk új traktorod mellé. Mit jelent ez? Biztosítunk számodra mindent a gép kiválasztásától, finanszírozásán, házhoz szállításán, szerviz- és alkatrészellátásán, esetleges szavatossági ügyintézésén túl az ügyféligények valós utógondozásáig.

Gyorsan mutatunk 3 extra kiemelt ajánlatot, de ha a teljes készletünk érdekel, akkor kattints a gombra:

Megnézem a készletet gomb

 

John Deere 6130M traktor akció John Deere 6155M traktor akció John Deere 6430 traktor akcio

John Deere 6130M

Teljesítmény: 130 LE
Üzemóra: 0 – ÚJ GÉP
Évjárat: 2021

33 250 000 Ft+áfa

31 250 000 Ft+áfa

John Deere 6155M

Teljesítmény: 155 LE
Üzemóra: 0 – ÚJ GÉP
Évjárat: 2021

36 750 000 Ft+áfa

35 750 000 Ft+áfa

John Deere 6430

Teljesítmény: 120 LE
Üzemóra: 4430
Évjárat: 2010

20 950 000 Ft+áfa

19 950 000 Ft+áfa

Megnézem gomb Megnézem gomb Megnézem gomb

 

Melyik traktort válaszd? Melyik a számodra legmegfelelőbb? Segítünk a döntésben.
HÍVJ MINKET a +36 30 313 0760-as telefonszámon, vagy kérd visszahívásunkat honlapunkon:
https://www.gepkozvetito.hu/gepek/.

Kompromisszummentes vásárlás az EU piacán

GÉPKÖZVETÍTŐ szolgáltatásunkkal a hazai gazdák számára az Európai Uniós piacon található használtgép bázis jelentős részét biztosítjuk, így a gazdának nem kell kompromisszumot kötnie a hazai gépkereskedők készletén található gépállománnyal.

Fontos hangsúlyozni, hogy vállalkozásunk kizárólag hivatalos márkakereskedőktől származó gépeket ajánl, tehát használtgép „lerakatokból", árverésekből, származó, kétes előéletű, esztétikailag feljavított gépek nem szerepelnek kínálatunkban, minden gép előélete, állapota és üzemóra állása ellenőrzött és az adott hivatalos kereskedés által is garantált.

Az új- és használt import gépeken túl kínálatunkban megtalálhatóak egyéb típusú beszámított használt gépek is, amelyek egy 100 pontos ellenőrzésen esnek át saját kaposvári szervizünkben. Az esetleges hibákat diagnosztizáljuk, kijavítjuk, és csak ezt követően kínáljuk fel az adott gépet Ügyfeleinknek, így biztosítva a hosszú távú üzemeltetési biztonságot.

„ÁFA-mentes" gépbeszerzés

Amikor egy gazda segítségünkkel "ÁFA-MENTES" konstrukcióban John Deere gépet vásárol, azt a gyakorlatban közvetlenül egy más EU-s tagállamban található John Deere kereskedő partnerünktől vásárolja meg, így kihasználva az EU-s beszerzés előnyeit (ennek lebonyolítását is teljes körűen intézzük Ön helyett). Ezzel jelentősen csökkenhet a megvásárolni kívánt mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszírozás mértéke.

gépvásárlás

Az "ÁFA-MENTES" gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozások számára, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak ÁFA-visszaigénylő pozícióban vannak!

Nézd meg teljes kínálatunkat!

Megnézem a készletet gomb

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a hét akciós John Deere gépajánlatairól: http://eepurl.com/dhggL9

Videós John Deere gépbemutatóinkért, iratkozz fel YouTube csatornánkra! Még több John Deere géppel kapcsolatos szórakoztató tartalomért és értékes ajándékokért folyó játékokért kövess minket a Facebookon is!