Mit tud ez a kulcs?

A hivatalos márkakereskedő garanciáját.

A KITE Zrt. széles mezőgazdasági gépválasztéka és szaktudása lehetővé teszi, hogy a partnereik lehetőségéhez mért leghatékonyabb technikát integrálják gazdaságuk agrár-technológiájába.

JCB traktor, rakodógép

A JCB csak egy a forgalmazott márkák közül – fotó: KITE Zrt.

A KITE Zrt. komplex műszaki kereskedelmi kínálatának részeként új és használt traktorok, kombájnok, permetezők, szálastakarmány-gépsorok, mezőgazdasági logisztikai megoldások és munkagépek forgalmazásával foglalkozik. Hivatalos magyarországi forgalmazóként a cégképviseli a John Deere, a JCB, a Joskin, Köckerling, Rabe, Valmont, Valente és Pellenc márkákat, valamint a precíziós gazdálkodást támogató gépek és kiegészítő berendezések teljes választékát kínálja.

Beszállítói kapcsolatai közül a KITE Zrt. és a John Deere partnersége már közel fél évszázados múltra tekint vissza. Ez a kapcsolatrendszer egy kiemelkedő példája a márkahűségnek, nem csupán a KITE Zrt. oldaláról, hanem a John Deere részéről is a magyar cég irányába, hiszen

hazánkban az egyetlen hivatalos új John Deere mezőgazdasági gépforgalmazó kizárólag a KITE Zrt.

A hivatalos forgalmazótól származó gépek több előnyt is rejtenek az Ön számára

Nem véletlen, hogy a mezőgazdasági gépgyártók ugyanúgy hivatalos márkakereskedői hálózattal dolgoznak, mint az autógyártók. A gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal ezek a szervezetek rendelkeznek, és ami nem elhanyagolható, közvetlenül a gyártótól származnak a vásárolt eszközök.

A KITE Zrt. által eladott új John Deere gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent Önnek. Amennyiben nem a hivatalos kereskedőtől vásárolja meg mezőgazdasági gépét, az akár azt is jelentheti, hogy elesik a gyártói garanciától.

John Deere traktorok

John Deere traktorok a cég telephelyén – fotó: KITE Zrt.

A KITE Zrt. az általa forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosít. Átlagosan mintegy 60.000 féle cikk található a cég raktáraiban. A KITE logisztikai háttere lehetővé teszi, hogy raktáraikból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjanak alkatrészeket szállítani. A 24 órás alkatrészellátás hátterében saját raktárkészleteiken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataik szállítják az árut a vevőikhez, hogy mindenki számára rendelkezésre álljon a megfelelő alkatrész időben.

A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátus közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában. A javításokhoz, karbantartásokhoz a KITE európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhely-kapacitással áll partnerei rendelkezésére.

Gépberuházás esetén nem csak gépvásárlásban, hanem gépéletútban érdemes gondolkodni!

A KITE Zrt. olyan szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni, legyen az alkatrész, szerviz, szaktanácsadás, oktatás, finanszírozás vagy éppen biztosítás!

A KITE Zrt. saját RTK rendszerén és a John Deere precíziós fejlesztésein alapuló, az elmúlt év januárjában elindult PGR rendszer pedig lehetőséget biztosít a gazdálkodóknak a munkafolyamatok alatt képződött adatok gyors és hatékony feldolgozására, melyre a kisebb méretű gazdaságoknak nem minden esetben van megfelelő informatikai háttere és szakembergárdája.

Az alábbiakban tekintsék meg a KITE partnerével, Kovács Gusztávval a témában készült riportot:

Amennyiben a KITE Zrt. termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban további információkra van szüksége, kérjük, keresse a KITE kollégáit, akik egyedi ajánlatokkal készséggel állnak rendelkezésére.

Az önhöz legközelebbi értékesítők elérhetőségéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat.

Keresse a KITE szakembereit bizalommal!