A cégnél dolgozó fiatal mérnökök és öreg tapasztalt fejlesztők együttes munkájának eredménye a MULTIDISC rövidtárcsák 2. generációja. Az eltérő felhasználási célok alapján 3 + 1 különböző típusról beszélhetünk: MULTIDISC; MULTIDISC XL; MULTIDISC XXL és a MULTIDISC XL VARIO.

MULTIDISC sorozat az univerzalitás figyelembe vételével azon gazdáknak készül, akik a sekély tarlóhántás mellett a gépet jelentős részben használják magágykészítésre, szántás elmunkálásra. Ennek megfelelően az 510 mm átmérőjű tárcsalapok inkább sík, mint kúpos kivitelűek, de az intenzívebb munka érdekében nagy méretű csipkével készülnek.

A MULTIDISC XL sorozat már nagyobb tárcsalappal - 560 mm-es - készül, figyelembe véve a nagyobb szártömeget és mélyebben végzett munkát. A tárcsasorok egymástól való nagyobb távolságával eltömődésmentes munkát biztosít. A tárcsalapok dőlésszöge és a nagy csipkék biztos aprítást és kiemelkedően jó bekeverő hatást biztosítanak.

A MULTIDISC XXL sorozat nagy - 610 mm - és kúposabb tárcsalapjainak nincs akadály semmilyen növénymaradvány mennyiség esetén sem. A tárcsalap sorok még távolabb kerültek egymástól, így az anyagáram már a második sor tárcsalap előtt visszakerül a talajba, nagy üzemeltetési sebesség mellett is.

A MULTIDISC XL VARIO sorozat egy kicsit kilóg a rövidtárcsák sorából, hiszen a tárcsasorok közé beépítésre került egy hidraulikusan mozgatható kapasor, amely a sekélyebben végzett intenzív munka mellett egy mélyebb (akár 35 cm) lazító munkára is képes.

A gépek manuális beállítása mindenki számára könnyűvé és egyszerűvé teszi az üzemeltetést. A TULIP termékek minőségével szembeni fenntartások nélküli bizalom alapján a cég 24 hónapos gyári garanciát biztosít minden termékére.

A Bábolnai Gazdanapok keretében várjuk az Sz-Agro 2007. Kft. B-5-ös standján azokat, akik a TULIP termékcsaláddal közelebbről is meg kívánnak ismerkedni.

További információkért látogasson el a www.szagro.hu weboldalra!