A DEUTZ-FAHR mércét állított fel a technológia, a formaterv, a munkakényelem, a vezethetőség és a munkaeszközök kezelése, valamint az egyedi extrafelszerelések terén. A WARRIOR több, mint egy korlátozott példányszámban elérhető nagykategóriás traktor fantázianeve.

A 7250 TTV WARRIOR modell a szántóföldön és a közúton egyaránt játszva birkózik meg a legnehezebb feladatokkal.

Deutz-Fahr traktor

A speciális felszereltségű traktor nem csupán fekete fényezése miatt olyan feltűnő. Ezen túl gyárilag már alapból olyan extrákkal dicsekedhet, mint a

• 3 év garancia,
• üléshűtés, ülésfűtés,
• digitális légkondicionáló,
• horizontálisan oldalirányban is állítható extra méretű ülés,
• harmadik pont munkahenger,
• fronthidraulika,
• nemesacél kipufogó,
• LED lámpák, extra díszítő elemek, monitor,
• 160 literes nagy szivattyú.

Deutz-Fahr

Ez a lenyűgöző megjelenésű traktortípus akár 246 LE (181 kW) teljesítményre is képes, és le sem tagadhatná, hogy német mérnöki munka eredménye: a csúcsminőség, a precíziós kivitel és a megbízhatóság mind-mind alapfelszerelés.

Ezt a speciális kivitelt logikus kezelőszervek, precíziós gazdálkodási rendszerek, innovatív tengely- és fékrendszer, valamint a legnagyobb tömegű munkaeszközöket is nehézség nélkül kezelő függesztési pontok teszik igazán különlegessé. A MaxiVision 2 fülke pedig kivételes kényelmet nyújt.

traktor

„Fontos megemlítenem, mennyire lenyűgöző, ahogy a Deutz figyel a részletekre. Mindenhol precizitás, jól kidolgozott élek, sarkok, illesztések. Az egész traktor igényes. S ahogy a kezelhetőséget oldja meg, az tökéletes. Több színt használ a csatlakozók, kapcsolók megkülönböztetésre, minden pofonegyszerű és logikus. Nem csak a kezelőfelület ergonómiája kiváló, de a teljes traktor felépítésére jellemző az észszerűség.” 
Megyesi Ákos (Deutz-Fahr hivatalos magyarországi referenciapartnere)

MaxiVision 2 fülke áttervezett kartámasszal és 8“-os vagy 12“-os iMonitor képernyővel. Maximális kényelem, hogy a gépkezelő a maximumot hozhassa ki magából.

traktorfülke

246 LE (181 kW) teljesítményű Deutz motor: azonnali gázreakció nagy indítási nyomatékkal és figyelemre méltó nyomatéktartalékkal, akár 5%-kal kisebb üzemanyag- és AdBlue-fogyasztás mellett.

Deutz motor

Optimális hatékonyság: a fokozatmentes TTV sebességváltóval akár 60 km/h-s végsebesség érhető el, csökkentett motorfordulatszám mellett.

sebességváltó

A hidraulika-rendszer térfogatárama akár 160 l/min, az emelőképesség 10 000 kg, a TLT fordulatszáma pedig négy fokozatban állítható.

hidraulika

Ismerje meg az Új Deutz-Fahr Warrior modelleket ide kattintva!

Dorker

Deutz-Fahr

www.dorker.hu