A tervek szerint az új csarnok 770 m2 alapterülete megfelelő méretű és funkciójú lesz a cég saját termékeinek szereléséhez. Mint tudjuk, a cég kifejlesztette a SOLIS S 50-60-75-90-es traktormodellek megfordítható kormányzás rendszerét.

Odisys Bt. új csarnoka

Az új csarnok látványterve – forrás: ODISYS Bt.

Épül az Odisys új szerviz- és gyártócsarnoka alapkő

A tervek szerint az új csarnok 770 m2 alapterülete megfelelő méretű és funkciójú lesz a cég saját termékeinek szereléséhez – fotók: Odisys Bt.

A megfordítható kormányzás kiváló lehetőség minden gazdálkodó számára. Felhasználási területei például erdészeti, vagy kertészeti szár- és nyesedékzúzás. Nagy előnye, hogy a traktornak nem kell átmennie a zúzatlan területen, a gép csak az apritékon kell, hogy közlekedjen. Emellett kiváló a rálátás egy traktoros villásemelőre, árokásóra, vagy ömlesztett áru rakodóra. Télen-nyáron ülhetünk a daruvezérlő állásban, vagy ülhetünk a fűtött-hűtött traktorkabinban.

Az ODISYS a megfordítható kormányzású Solis traktor mellett természetesen gyárt más termékeket is, mint például a Solis kistraktorok által közúton is vontatható, rendszámozható pótkocsikat is, de ne feledkezzünk meg az AGROmashEXPO-n bemutatásra került FLYinRow conceptről se, amivel a kistraktorok a kertészeti ültetvényekben a soraljművelési munkákat könnyítenék meg a gazdák számára.

Az Odisys a Solis traktorok forgalmazója.

Az ODISYS a megfordítható kormányzás mellett természetesen gyárt más termékeket is – fotó: Odisys Bt.

Az új csarnokban természetesen nem csak a gyártás kap helyet. A tervek szerint készül egy új bemutató terem is, amely segítséget jelent a reprezentatív feladatok megoldásában is.

A Sonalika International Tractors Ltd. (SOLIS GROUP) a világ első számú integrált traktorgyártójának tulajdonosa is felfigyelt a cég fejlesztéseire és innovatív megoldásaira.

A cég munkájának és elhivatottságának elismeréseként a tulajdonos, Mr. Mittal és fia, illetve a management legfelsőbb szintű vezetői személyesen látogatja meg a céget 2024 júniusában.

széchenyi terv

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

  • A felhívás megnevezése: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
  • Megvalósulás helyszíne: 6000 Kecskemét, 9400/3 hrsz.
  • Projekt megvalósítás ideje: 2021.07.28. – 2024.09.30.
  • Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00382
  • Elnyert támogatás összege: 183,5 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás.
  • A pályázatírásért és pályázati projektmenedzsmentért a Tandofer Pályázati Iroda felel, mellyel a cég régmúltra visszatekintő kiváló kapcsolatot tart fenn.

További információt a Solis traktorokról és az Odisys más termékeiről itt találsz.