Észak-Amerikában és Ausztráliában elérhető a T9 SmartTrax PLM Intelligence funkcióval, mely fejlett futóműrendszert kínál. A SmartTrax rendszer talajkövető görgőkerekeket, könnyebb karbantarthatóságot és automatikus önfeszítő rendszert kínál annak érdekében, hogy javítsa a működési hatékonyságot és növelje az üzemidőt – olvasható a márka globális honlapján.


A New Holland T9 SmartTrax™ PLM intelligenciával™ a 2025-ös modellévre megújult gumihevederes futóművel érkezik, mely páratlan teljesítményt nyújt, a terepviszonyoktól függetlenül.

"A PLM intelligenciával ellátott T9 SmartTrax tükrözi hagyományainkat a határok feszegetésében" – magyarázza Sean Dorosz, a New Holland globális nagytraktor termékmenedzsere. – "Ez több egy meglévő rendszer továbbfejlesztésénél. Ez elkötelezettség a gazdálkodók iránt, amely az innovációra, a hatékonyságra, a képességekre és a sokoldalúságra épül."

traktor

A PLM intelligenciával ellátott T9 SmartTrax kategóriájának legjobb funkcióit vonultatja fel – forrás: CNH

A fejlett oszcilláló görgős kerekek és a rezgéscsillapítóval ellátott felfüggesztés hozzájárul a jobb menetminőséghez és megakadályozza az egyenetlen kopást a terepről terepre történő vonulás során. A napi karbantartás egyszerűsége érdekében könnyen hozzáférhetők a kritikus alkatrészek. A New Holland T9 traktor új lánctalprendszere egyszerűsíti a karbantartást és optimalizálja a feszességet azáltal, hogy kiküszöböli a kézi beállításokat az automatikus feszítővel – ez a fejlesztés hozzájárulhat a futómű gumiheveder élettartamának meghosszabbításához.

A 2025-ös modellévtől öt T9 modellen – T9.520, T9.580, T9.615, T9.655 és T9.700 – elérhető lesz a SmartTrax rendszer is, amely nagy teljesítményt biztosít bármilyen nehézségű terepen, miközben javítja az általános működési paramétereket és megőrzi a terepi környezet integritását.


A sebesség és a manőverezhetőség a két legnagyobb előny, amit az üzemeltetők érzékelhetnek a SmartTrax rendszerrel. A különböző T9 modellek összekapcsolásával és a jármű végsebességének növelésével az optimális hatékonyság érdekében az üzemeltetők figyelemre méltó javulást tapasztalnak a közúti sebesség tekintetében is, ami gyorsabb vonulást eredményez.

További figyelemre méltó frissítések közé tartozik a 2025-ös modellévű T9 SmartTrax traktorok üzemanyagtartály-kapacitásának 47%-os növekedése, ami hozzájárul a hosszabb üzemidőhöz és a tankolás miatti megállások csökkentéséhez.


"A termelékenység központi szerepet játszik a T9 SmartTrax-ben. Ezzel a rendszerrel páratlan pályateljesítményt hozunk létre, amely csökkenti a traktor nem produktív idejét, például a szántóföldről a szántóföldre történő mozgást és a tankoláshoz szükséges szüneteket, hogy maximalizálja a kezelő hatékonyságát a szántóföldön, és minimalizálja a munkára fordított időt" – mondja Dorosz.

A T9 SmartTrax Észak-Amerikában és Ausztráliában lesz elérhető a 2025-ös modellévtől, a megrendelések 2024 nyarától kezdődnek.