Zajlik a gépkereskedelem, a biztonsági előírások betartásával

A KITE Zrt.-nél a lehető legnagyobb óvintézkedések betartása mellett továbbra is zajlik a gépkereskedelem, van lehetőség különböző új és használt mezőgazdasági gépek szerződésére, kiszállítására. Tudjuk, hogy a mezőgazdasági termelés nem állhat le, a megfelelő időben végzett agrotechnológiai beavatkozásokra nagyon nagy szükség van.

Új John Deere 8R traktorok készletről, árfolyamkockázat nélkül!

A kialakult járványügyi helyzet hatásait látjuk, tapasztaljuk nemcsak az egészségügyben, hanem a gazdaságban is. Ilyen például az ingadozó árfolyam, amely természetesen hatással lehet a gép árára is. A másik kockázat a szállítási bizonytalanság, hogy vajon időben megérkezik-e a gép.

Ezeket a kockázatokat zárjuk ki a legújabb akciónkban, amelyben most készleten lévő új John Deere 8R traktorok vásárolhatóak meg akciós, fix forintos áron (vagyis árfolyamkockázat nélkül), csupán a meghatározott készlet erejéig! Érdemes tehát felkeresnie a KITE gépértékesítőjét az akció feltételeiről, részleteiről!

Köszönet azoknak, akik a világ vérkeringését tartják fenn!

A KITE Zrt. nevében szeretnénk köszönetet mondani mindazon partnereinknek, mezőgazdasági termelőknek, akik az élelmiszerelőállítási lánc fontos szereplői, valamint azoknak, akik az alapvető szolgáltatások végzésével megteremtik a biztonságot számunkra.

Vigyázzanak magukra, sok erőt és jó egészséget kívánva: 
KITE Zrt.