Az Axial Flow kombájnok legendás első generációjáról való megemlékezés része a Case IH új 50-es szériájának megjelenése a piacon, csakúgy, mint a különkiadású 150-es széria piacra dobása. A 150-es szériájú kombájnok sajátossága az International Harvester stílus, az 1977-es Axial Flow kombájnokat idéző színösszeállítás, az emlékezetes fehér vezetőfülke és a matricák. A kombájn megjelenése tehát az Axial Flow első generációját idézi, minden másban viszont a technológiai újításokra helyezték a hangsúlyt.

case

A 150-es szériájú kombájnok sajátossága az International Harvester 1977-es Axiál Flow kombájnokat idéző színösszeállítás és matricák – fotó: CASE IH

A legendás egyrotoros technológiának a termelékenység terén eszközölt újításai, a Cross Flow tisztítórendszer és a két sebességes elektromos sebességváltómű lehetővé teszik, hogy a 150-es szériájú kombájnok különböző gabonafélék betakarítását változó körülmények között hatékonyan végezzék.

case

A régi idők gazdálkodását idézi a kombájn megjelenése – fotó: CASE IH

„Izgatottan várjuk az 1977-es International Harvester Axial Flow kombájnok retro stílusban, de termelékenységében továbbfejlesztett változatainak piacra kerülését. Az idősebb generációk számára ez a kombájn a régi idők gazdálkodását idézi; a fiatalabb generációk számára pedig ez az a kombájn, amelyben felnőttek” – mondta el Kelly Kravig, a Case IH betakarítógépek marketingmenedzsere.