A DM-KER Nyrt. két kiváló minőségű gyártó termékével bővíti mezőgazdasági portfólióját. A vállalkozás a mezőgazdasági gépszükségletek kielégítésének terén eddig is szoros beszállítói kapcsolatokkal rendelkezett, hiszen hivatalos magyarországi forgalmazója a Bobcat, Develon, Weycor, Storti és F.lli Annovi márkáknak.

A szektorban egyedüliként tőzsdén jegyzett magyar vállalkozás, a lengyel Unia gépgyártóval és a francia Tecnoma márkával, az Exel Groupt permetező óriáshoz tartozó gyártóval kötött szerződéseken keresztül erősíti pozícióját a mezőgazdasági iparágban.

Unia Amber

Unia Amber – fotó: DM-KER Nyrt.

Az Unia-val kialakított partnerségük révén lehetőséget teremtettek a mezőgazdasági gépek területén való további innovációra és választékbővítésre. Lengyelország legnagyobb mezőgazdasági gépgyártójának évente legyártott 25.000 terméke kiváló minőségről és megbízhatóságról ismert, ennek köszönhetően jelentős hozzáadott értéket nyújtanak az ügyfeleknek.

A gyártó palettáján talajművelők, bálázók, permetezők, trágyaszórók, terményszállítók, valamint különböző betakarító eszközök mellett kompletten letelepített terményszárítók is megtalálhatóak. A DM-KER Nyrt. az együttműködésnek köszönhetően a komplexebb ügyféligények kielégítésére is képes lesz a mezőgazdasági szektorban.

Unia MXL

Unia MXL – fotó: DM-KER Nyrt.

A Tecnoma szakértelme és kiválósága a permetezők területén elismert. Az Exel csoport, melynek története ezzel a márkával indult, megfelelően stabil hátteret biztosít, hogy a Tecnoma elkötelezett lehessen a környezetbarát és hatékony permetezési megoldások fejlesztése iránt.

Az új együttműködés révén az ügyfeleknek lehetősége nyílik a legkorszerűbb permetező technológiákhoz való hozzáférésre. Színes termékpalettája, – amely a Maxis függesztett permetezőktől kezdve, a Tecnis II vontatott permetezőkön át, a csúcskategóriát jelentő Laser önjáró permetezőig terjed – lehetővé teszi a legszélesebb ügyféligények kielégítését. A termékre jellemző, hogy a magas technológiai szint józan árpolitikával párosul.

Tecnoma Laser r önjáró permetező – fotó: DM-KER Nyrt.

A régi partnerekhez csatlakozó új beszállítók elősegítik, hogy még szélesebb körű és versenyképesebb mezőgazdasági megoldásokat kínálhasson a DM-KER Nyrt. az ügyfeleinek.

A DM-KER Nyrt. elkötelezett a folyamatos fejlődés és a magas színvonalú szolgáltatások iránt, és örömmel várja a jövő kihívásait az új és megerősített partnerségeivel.

Elérhetőségek:

DM-KER Nyrt.
2310 Szigetszentmiklós

DM-Ker