A Berti cég által gyártott szárzúzók több mint 30 éve vannak jelen a mezőgazdasági gépek piacán. Az ültetvényes felhasználásra gyártott gépek széles körben ismertek és elterjedtek Magyarországon is.

A paletta azonban ennél jóval terjedelmesebb, megtalálhatók benne a sorközkezelés, fűnyírás, parkgondozás gépei, valamint a kommunális és erdészeti felhasználású gémes és karos padkakaszák és hidraulikus zúzók is.

Berti

Ezek kimondottan munkagépekhez, kotrókhoz, Skid Loaderekhez készülnek, amik között megtalálhatók olyan gépek, amik akár 40 cm átmérőjű rönkök zúzására alkalmasak.

Berti

A kínálat legizgalmasabb darabja az E-Trail névre hallgató rádióvezérelt eszközhordozó, ami az útkarbantartás, aljnövényzet irtása, magasfeszültségű vezetékek alatt történő munkavégzés mellett 55°-os lejtős területeken is önállóan dolgozik, úgy, hogy a gépkezelő biztonságos távolságból irányíthatja.

A gép rendelkezik hazai referenciával, érdeklődés esetén a DAP Kft. elérhetőségein kaphat tájékoztatást.

Berti

A sorközkezelés és ültetvények karbantartása, valamint a gazzal vívott örökös harc legújabb gépe az ECOROW névre keresztelt csillagkerekes mechanikus gyomirtó. A gép idén kerül a hazai piacra, és ennek okán egy bemutató sorozattal készül a DAP az érdeklődőknek. A berendezés különlegessége, hogy végtelenül egyszerű kialakítású, mégis kimagaslóan hatékony és gyors munkavégzést tesz lehetővé.

Bővebb információkat a www.berti.hu oldalon és a blogon talál.

gépbemutató helyszín

A gépbemutató első helyszíne Gyöngyös, egészen pontosan a 3-as főút abasári elágazásánál található szőlőültetvény. Ide várják szeretettel az érdeklődőket április 10-én 11-órától. Pontos koordinátákat ide kattintva érhet el. A gépbemutató további helyszínei Balatonszőlős, Etyek és Mór.