A kompakt gép (KT276)

A 2 méteres magasságnál és a 2 méteres szélességnél kisebb méretnek köszönhetően a rakodógépet könnyen használhatja szűk helyeken és istállókban. A Kramer KT276 rakodó fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a gép kompaktságára úgy, hogy közben megőrizzék a tipikus Kramer értékeket, mint megbízhatóság, sokoldalúság és hatékonyság.

Kramer KT276

A Kramer KT276 kompakt mégis sokoldalú

Épp úgy, mint a nagy modellek, a KT276 is rendelkezik a Smart Handling üzemmóddal. A jármű összes részegységét maximális toló- és emelőerő végrehajtásához tervezték.

Egy gazdaság mindentudói a sokoldalú felhasználáshoz (KT306 – KT407)

KT407

Ezt a géposztályt bármilyen gazdaság igényeihez hozzá lehet igazítani

A gazdaság mindenesei – köszönhetően a magas hasznos terhelésnek, a verhetetlen fordulékonyságnak, a dinamikus összkerékhajtásnak, az alacsony menetsúlynak és ezek kombinációjának – sokoldalúan felhasználható fegyverek minden folyamatban.

KT357

A gazdaság mindenesei

A sokrétű alapfelszereltség által és a széles opciós kínálaton keresztül ezt a géposztályt az összes gazdaság igényeihez hozzá lehet igazítani.

KT357

A gépeket magas hasznos terhelés, nagyfokú fordulékonyság, a dinamikus összkerékhajtás és alacsony menetsúly jellemzi

A különösen profi igénybevétel teljesítménykategóriája (KT447 – KT559)

KT447

Rakodók a professzionális gazdálkodóknak

Ennek a géposztálynak a tervezésekor a mezőgazdaságban történő professzionális felhasználását alaposan átgondolt felszereltséggel egészítették ki. Így itt a Load Sensing hidraulika, az ecospeed, illetve az ecospeedPRO váltók és az első tengelyen 100%-ban összezárható és kapcsolható differenciálzár az alapfelszereltséghez tartozik. Ezen túlmenően széles adapterkínálat áll rendelkezésre, ami minden igényt ki tud elégíteni.

Kramer KT447

A Load Sensing hidraulika, az ecospeed, illetve az ecospeedPRO váltók az alapfelszereltséghez tartoznak