Az egészségügyi válság és annak gazdasági hatásai miatt sajnos azonnali és igen jelentős áremelésre kényszerülünk! Ez 15-20%-os áremelést jelent a legtöbb termékünk esetében! Ennek elsődleges, de nem egyedüli oka például a kedvezőtlen EUR és USD árfolyam, ami csak az év eleje óta elképesztő, 10%-kal gyengébb forintárfolyamot jelent. Sajnos ha a forint ilyen ütemben gyengül, további áremelésekkel is számolni kell!

forint

Szeretnénk segíteni a gazdálkodóknak abban, hogy a hetekkel ezelőtt kinézett termékeket még az áremelés előtt meg tudják venni. Ezért nem azonnal emelünk árakat, hanem 2020.03.24., azaz kedd éjfélig lehetőséget biztosítunk, hogy a 15-20%-os áremelés előtt tudjanak még termékeket beszerezni. Sajnos, csupán ezen pár nap alatt él ez a lehetőség, ezért érdemes sietni!

agrogazda

Tovább: www.agrogazda.hu
(a weboldalon az áremelés előtti árak találhatóak)

Fontos céges információk a koronavírussal kapcsolatban!

- Cégünk nem áll le, és nálunk senki sem lesz munkanélküli.

- Szerencsére jelentős tőketartalékkal rendelkezünk, így megszorításokkal, fegyelmezetten, ezt is át fogjuk vészelni.

- Felül kell vizsgálnunk a korábbi 30-90 napos határidővel kiadott árajánlatokat a helyzetre való tekintettel. Kérem, az egyedi lehetőségek felől érdeklődjenek termékszakértő kollégáinknál!

- Innentől hetente jelenünk meg új árlistával, ami igazodik a piaci mozgásokhoz. A friss árak mindig a www.agrogazda.hu oldalon lesznek elérhetőek!

Kívánok mindenkinek erőt, egészséget, kitartást, főleg az előttünk álló 2 hónapra vonatkozóan!

agrogazda

 

 

 

 

 

 

 

Varga Gábor
ügyvezető-igazgató

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Web: www.agrogazda.hu, e-mail: info@agrogazda.hu
GPS üzletág: Kocsis Árpád 06 70 342 3887
Gabonaipari üzletág: Halmai Géza 06 70 322 6145

agrogazda