Véget ért az Agroinform nyereményjátéka! A játékban azok vehettek részt, akik 2014. május 5. - június 30. között feladtak legalább egy - képet, árat és helységet is tartalmazó, mezőgazdasághoz kapcsolódó kínálati - apróhirdetést az Agroinform.com oldalon. A nyeremény egy 3 800 000 forint értékű Kubota B2420 traktor volt!


A Kubota márkanév napjainkban egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel. A japán gyár mezőgazdasági, kommunális és kerti traktorokat, fűnyírókat, mezőgazdasági munkaeszközöket, motorokat, csöveket gyárt, termékeik több mint 130 országban megtalálhatóak.

Indul a sorsolás!

A játék időtartama alatt 8 293 apróhirdetés érkezett be az oldalunkra. A Két Kata Kft. képviseletében Szabóné Molnár Katalin ügyvezető igazgató is részt vett a közjegyző jelenlétében végzett sorsoláson, ahol a szerencse ezúttal Magyar Máténak kedvezett. A nyertes hirdetést az erdészeti gép kategóriában adták fel június 6-án, ahol egy STIHL láncfűrészt kínáltak eladásra.

A képen: Bolyki Bence, az Agroinform.com portál vezetője; Szabó Kata; Szabóné Molnár Katalin, a Két Kata Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Halász József, közjegyző

A Kubota B2420 új tulajdonosánál egészen biztosan sok feladata lesz a prémium kategóriás traktornak, hiszen három és fél hektáron takarmánylucernát termelnek, saját legelőjükön legeltetik 5 versenylovukat, valamint tervbe van véve egy mangalica farm létrehozása is.

A sikereit az ötletes megoldásoknak, folyamatos innovációnak, a megbízhatóságnak és precizitásnak köszönhető Kubota márka termékei 2014. január 1-től Magyarországon a Két Kata Kft. forgalmazásában érhetők el.