A 2020-as kiállításon kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

Kedvezményes online belépőjegy váltható a honlapon:
www.agromashexpo.hu

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a hazai közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

agromashexpo

A nagy, nemzetközi gépmárkák mellett a hazai gyártók is bemutatják újdonságaikat.

A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai vonultatják fel.

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevőmentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agáripari trendek, smart technológiák feltérképezésére, részletesebb megismerésére. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

agromashexpo

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

A tájékozódást a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol minden érdeklődő választ kaphat a legaktuálisabb kérdésekre. Hagyományosan 2020-ban is megszervezik a Gabonatermesztők Országos Szövetségének napját, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napját, és az Agroinform.hu Mi terem a neten? agrármarketing konferenciáját.

A 2019-es sikeren fellelkesülve ismét lesz PREGA AgRobot Show a Fórum színpadon, ami az országban egyedülálló, igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

Mindezeken kívül számos érdekes és informatív kerekasztal-beszélgetés is várható az Agrofórum szervezésében és debütál a Fórum színpadon a Magro.hu által szervezett program is.

TUDATOS LÁTOGATÓK

A rendezvény évek óta tartó sikeréhez a kiállítók mellett a látogatók is hozzájárulnak, akik körében végzett felmérés eredményei alapján elmondható, hogy maximális elégedettséggel térnek haza a kiállításokról. A 2019-es adatok alapján:

• A látogatók 20%-nak konkrét célja a helyszíni gépvásárlás.
• A látogatók 58% egy egész napot eltölt a kiállítás kínálatának megtekintésével, tárgyalásokkal.
• 94% tervezi, hogy 2020-ban is kilátogat.

TALÁLKOZZUNK ÚJRA 2020-BAN JANUÁR 22-25 KÖZÖTT!

Bővebb információ és kedvezményes online jegyvásárlás:
www.agromashexpo.hu

Támogatók:

Takarék

NAK

agroinform