Az olcsó üzemanyagokkal szemben a gép- és autótulajdonosok egyre inkább a minőségi üzemanyagokat keresik, mivel a tulajdonosok részéről elvárás, hogy a gépek akár szélsőséges körülmények között is megbízhatóan üzemeljenek. A környezetvédelem sem elhanyagolható szempont, hiszen a légszennyezettség és a globális felmelegedés a motor- és üzemanyaggyártók mellett a mezőgazdaság számára is komoly kihívást jelent.

A Biofriendly Green Plus® környezetbarát folyékony gyulladás- és égéskatalizátor tartalmú üzemanyagok károsanyag kibocsátása alacsony, növényi, állati, emberi egészségre való toxikus veszélyessége töredéke a jelenleg alkalmazott üzemanyagszabványokénak.

A Biofriendly Green Plus® olyan nemzetközi szabványnak felel meg, amely kimagasló ENSZ eredményeket, EPA regisztrációt (környezetbarát termék), 2003-ra üzemanyagszabvány minősítést, 2005-ben szigorított üzemanyagszabvány minősítést kapott. Ez a TIR és EURO szabványok feletti + osztályozás, amit a tengeren túlon már régóta alkalmaznak. A szabadalmat alkalmazó vállalatok részére ez egy plusz certifikáció, amivel már Magyarországon is nyertek el új munkákat, pályázatokat, tendereket.

kép

A Green Plus alkalmazásával ugyanannyi munkát kevesebb üzemanyaggal végezhetünk el

A világpiacon 20 éves ipari anyagnak olyan nagy vevői vannak, mint az ExxonMobil, BP, Shell-MOTIVA, stb. A Bonafarm csoportban, 6 éves páros-négyes kontroll tesztekkel győződtek meg a teljesítményjavító és üzemanyagfogyasztás-csökkentő hatásairól Bóly és Dalmand telephelyein. Annyira elégedettek voltak, hogy 2004 óta folyamatos vásárlókká váltak. A Febagro Zrt. szintén bevezette a terméket sikeres tesztjei után. Amikor generáljavításra szánt munkagép adagolóját vizsgáltatta be a Benedeczky Bosch szervizben Kecelen, a műszaki csapat igencsak elcsodálkozott,

milyen szép tiszta és jó állapotú az alkatrész a szigorúbb szabványú Green Plus tartalmú üzemanyag használatától.

Székesfehérváron Juhász Gyula adagolójavító mester lepődött meg a Mercedes-Vito 112 cdi adagoló golyófészekágyának láttán. Általános tapasztalat, hogy 70-80 000 km után már koszosak, kopottak ezek az alkatrészek, ám a különlegesen jó minőségű Green Plus tartalmú üzemanyag használata több mint 400 000 km futásteljesítmény után is tiszta és nem kopott alkatrészt eredményezett.

A Green Plus formulát szénhez, fához, bioüzemanyagokhoz, benzinekhez, gázolajhoz, kerozinhoz egyformán jó hatásfokkal alkalmazzák, ennek pedig az oka, hogy ezekben található szénatom, a hatóanyag pedig több katalizátor csoportból áll, az egyik éppen a szén kapcsolatokért, egy másik az oxigén kapcsolatokért felelős. Ez utóbbi tulajdonság eredményezi azt, hogy csökken az üzemanyag-tárolásából eredő rozsdásodási, taknyosodási, zavarosodási, sűrűsödési, ülepedési, lerakódási rizikó, ami megmagyarázza,

miért van kevesebb gond a motorokkal, kazánokkal extrém körülmények között (nagyon hideg vagy nagyon meleg külső hőmérséklet) a Green Plus formula használatával.

Emellett a formula használatával a motordiagnosztikai berendezések kalibrációja is helyreállt, pontosabbá vált a hosszútávú használatok során.

kép

Az alkatrészek kopása csökken, később kell csak cserélni, a motor élettartama javul

A globális tapasztalatok és 18 éves hazai ügyfél elégedettség alapján a több mint 80 előnyből a legnagyobb értéknek a biztonságot tartjuk: a Green Plus javítja az életfeltételeket, élettartamot (család, motorolaj, alkatrészek, katalizátor, DPF rendszer üzemanyag), a nyomatékot, lóerőt és műszaki biztonságot, hideg motor indíthatóságát, romlott, zavaros vagy vizes üzemanyag problémamentesebb elégetését. Kíméletesen tisztítja az égésteret, injektort, az üzemanyag és kipufogó rendszert, lecsökkenti a kopást AdBlue, motorolaj és üzemanyag-fogyasztást (5-32%), motorzajt. Európában a Green Plus használata előny a szerződéskötéseknél, plusz pont a pályázatokban, beruházásokban. Emellett energiahatékonyságra fordított beruházásként a Green Plus hatóanyagra fordított költség a társasági adóból leírható.

Külön megrendelésre is beszerezhető, eredetiséget igazoló gyártási azonosítószámmal ellátva 1 literes flakonban 25 millió literhez, 20 000 literhez, 10 000 literhez, 5000 literhez vagy csak 1000 literhez (nanotechnológia), amire szintén érvényes az üzemanyagszabvány minősítés. Garanciális vagy bérleti szerződések nem sérülnek, új gépekhez is használható törvény által jóváhagyott üzemanyag alkotóelem (nem a sima prémium, hanem extra prémium üzemanyag hatóanyag).

Nincs káros mellékhatása, nem toxikus, nem mérgező, nem színes. Mivel multi-in-one, ezért sok üzemanyagjavító pozitív hatását ötvözi, de ha valaki már beleszeretett egy adalékba vagy égésfokozó eszközbe, azokkal együtt is költséghatékonyan használható.

6 kombájnos, szigorúan ellenőrzött teszt sík területen, azonos magsűrűséggel

A Green Plus-szal üzemanyagot takarítunk meg és a környezetet is kíméljük

Az elpazarolt, kifizetett, de rosszul elégetett üzemanyag a füst. A Green Plus használattal a füst átlagosan 50%-ot csökken (gáz és porelemektől függően 8-99%), kevesebb a gyulladási és égési veszteség és a lerakódás. Az élettartam minimum 25%-kal hosszabb (gyakorlatilag dupla), a teljesítmény átlagosan 12%-kal jobb (motorkarakterisztikától függően 3-26%). Leginkább a pedálérzékenység javul, a maximális fordulatszámnál már kisebb a teljesítményjavulás, ami fontos a motor élettartama szempontjából.

Az általános üzemanyag gyulladása nem tölti ki az égésteret, a gyulladás különböző időpontban, az ebből képződő láng és erő különböző nagysággal és irányba tolja a dugattyút. Percenként több ezerszer történik ez meg (fordulatszám). Green Plus használattal sok katalitikus láncreakció indul be, javul a gyulladási képesség, megnő a láng térfogata (több oxigént kapcsol be), ami nem forróbb csak nagyobb, ezért képes kitölteni az égésteret és egységesen egy irányból tolni a dugattyút. Emiatt csökken a vibráció, motorzaj, az energiaveszteség, optimalizálódik az olajnyomás, ugyanannyi munkát kevesebb üzemanyaggal és hamarabb lehet elvégezni (több hektár kevesebb üzemanyaggal).

Tanulmányok igazolják, hogy az utóbbi 40-50 évben 40%-kal nőtt a mezőgazdasági dolgozók halálozási, megbetegedési aránya az üzemanyag és kemikáliák használatától. A Green Plus tartalom drasztikusan lecsökkenti az égésből származó méreganyagok keletkezését, ezáltal jelentősen csökkenti a környezetterhelést, ember és állati daganat, stroke, asztma, allergia kialakulását, a növények által felszívható mérgező anyagok mennyiségét és az emberi, állati táplálékláncba való kerülését.

A mezőgazdaság számára kiemelten fontos a fenntarthatóság, a környezeti elemek védelme, a Green Plus formula nem olajszármazék, bio természetű környezetbarát hatóanyag, amely nem károsatja a környezetet.

További információ:
+36 30 33 22 666
rendeles@greenplusfuel.com
www.greenplusfuel.com
www.greenplusfuel.com/hu.htm
www.facebook.com/greenplusfuel