Az M7003 traktorcsalád a Kubota jelenleg Európában elérhető termékpalettájának legnagyobb tagja. 130-tól 170 lóerőig terjedő teljesítménnyel rendelkeznek modelljei a Kubota megbízható dízelmotorjainak köszönhetően. Felszereltsége változatos, a standard kategóriától a KVT típusú verzióig.

A videósorozat harmadik részében

Szabó István műszaki vezető a Prémium modellt, illetve annak robotizált csoport Powershift váltóját mutatja be. Különlegessége, hogy az összes lényeges kezelőelem a karfába integrált, és együtt mozog az egész üléssel.

Az Kubota M7003 jelű szériája professzionális szántóföldi használatra készült, és minden olyan tulajdonsággal felszerelt, amire egy modern gazdának szüksége van. Még a standard traktorok is felszereltek rugózott híddal, 50-es váltóval és rugózott fülkével. A Prémium és KVT Prémium modellek esetében alapfelszereltségként is elektromos vezérlésű kiadószelepekkel van ellátva és minden kezelőszerv a karfába integráltan helyezkedik el. Egy teljes felszereltségű Premium KVT traktor fronthidraulikával, frontkardánnal, légrugós rugózott fülkével, nagy méretű ISOBUS monitorral (K-monitor), automata kormányzás előkészítéssel rendelkezik.

Továbbá fontos jellemzője, hogy a gyártó akár 5 év kiterjesztett gyártói garanciát is biztosít. Ez egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészeket tekintve, mivel a Kubota befogad olyan kopóalkatrészeket is, amiket jellemzően kihagynak a garanciaprogramokból. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a gyártó bízik saját termékeinek magas minőségében.

A Kubota termékkatalógusa letölthető ide kattintva.

Amennyiben a videó felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal!

http://www.kubota-traktorok.hu/

info@ketkata.hu

+36-28-465-053