Vasárnap

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés valószínű, de időnként összeállhatnak a gomolyok. Zápor és zivatar kialakulására is van esély, de az ország nagyobb részén számottevő csapadék nem várható. Fokozatosan veszít erejéből az északias szél, délután már jobbára mérsékelt lesz a légmozgás. Zivatarok mentén átmeneti szélerősödés előfordulhat.

Hőmérséklet nappal: 27 és 32 fok között valószínű.

Hétfő

Hétfőn a gomoly- és fátyolfelhők mellett általában sok napsütés várható. Az ország délnyugati harmadában a legkisebb az esélye annak, hogy zápor, zivatar alakuljon ki.

Hőmérséklet hajnalban: 12 és 21 fok között alakul.

Hőmérséklet délután: 29, 34 fokot mérhetünk.

Kedd

Kedden gomoly- és fátyolfelhők kialakulása várható, az ország nagy részén sok napsütéssel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar, nagyobb eséllyel hazánk keleti, északkeleti harmadán és a nyugati határ közelében. Eger környékén várható, hogy 5-10 mm körüli csapadék hullik majd.

Hőmérséklet hajnalban: 13 és 21 fok között alakul.

Hőmérséklet délután: 29, 34 fok lesz a jellemző.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában.

Indexkép: Kis Pál