Az alábbi infografikákkal segíteni szeretnénk abban, hogy a megfelelő gyepterülethez a legjobban megfelelő fűnyírót, fűnyíró traktort válassza ki.

grafika

Tudta, hogy a vágószélesség valójában eldönti mennyi időt kell a fűnyírásra fordítani? Minél nagyobb a vágószélesség, annál gyorsabban kész lesz a munkával!

Az itt közölt infografikák segítenek a helyes választásban, áttekintést adnak arról, hogy hány négyzetméter nyírható le 1 óra alatt. A szemléltetés alapjául a nemzetközi futballpálya méretei szolgálnak – amely 68 m széles, 105 m hosszú, azaz összesen 7.140 m2 nagyságú.

grafika

Egy példa: Egy 42 cm vágószélességű fűnyíróval kb. 600 m2 -es területet tudunk lenyírni 1 óra alatt. Válasszon egy 53 cm vágószélességűt és ugyanennyi idő alatt akár 900 m2 terület is lenyírható! Vagy más szóval: Egy 53 cm-es fűnyíróval 600 m2 -es gyepfelület 1 óra helyett 40 perc alatt lenyírható!

grafika

FORCE széria – a kezdőknek

Tökéletes választás azoknak, akik nagyobb kerttel rendelkeznek és ezért egy nagyobb és erősebb gépre van szükségük. Top kategóriás belépő modellt keresnek, amelyek éppen azt az erőt és teljesítményt nyújtják, amire a megnövekedett igényeikhez szükség van. Röviden: a FORCE széria tagjait.

ENDURO széria – a szakértőknek

Ambiciózus kerttulajdonosoknak. Azoknak, akik hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek és most szeretnének még feljebb lépni. A megnövelt erő és teljesítmény hozzájárul ahhoz, hogy munkájukat gyorsabban és eredményesebben végezhessék. Magas elvárásaikhoz keresik a tökéletes modellt. Röviden: az ENDURO szériát.

fűnyíró

PRO széria – a profiknak

Alapszükséglet az igazi profik, más néven a kertépítők számára, akiknek mindennapi feladatuk, hogy nagy kiterjedésű parkokat és zöld közterületeket gondozzanak. Ők nagy hangsúlyt fektetnek a top teljesítményre, berendezéseik tökéletes megbízhatóságára és optimális használhatóságára. Olyan professzionális termékekre van tehát szükségük, amelyek a mindennapi kemény használatot is jól bírják. Egy szóval: a PRO szériára.

fűnyíró

kép

MY SPEED – Ön diktálja a tempót!

A fűnyíró pontosan az Ön sebességével halad és nyírja a füvet. Csak fogja meg két kézzel a MYSPEED tolókart és induljon el, a fűnyíró pontosan az Ön sebességét veszi át. Minél gyorsabban megy, annál tovább hajlik előre a tolókar és annál gyorsabban mozog a fűnyíró. Ha újra megáll, a tolókar visszahúzódik és a fűnyíró automatikusan leáll. Tapasztalja meg, hogy milyen egyszerű és kényelmes is lehet a fűnyírás!

fűnyíró

ELEKTROMOS INDÍTÁS – nincs több zsinórrángatás

Az elektromos indítás a kényelem magas fokát nyújtja. Indítsa el fűnyíróját egy kulcsfordítással!

fűnyíró

CUB CONNECT APP – HOGY MINDIG KÉPBEN LEGYEN

Szeretné tudni, hogy mikor aktuális a következő olajcsere, mikor kell a késeket cserélni, vagy eddig hány üzemórában használta XT traktorját? Egyszerűen csak töltse le a Cub Connect Bluetooth applikációt az app store-ból. Ezután mindig naprakész lehet okostelefonja segítségével a Cub Cadet XT2 vagy XT3 traktorjának műszaki állapotáról és az aktuális karbantartási feladatokról. A multifunkcionális csatlakozó segítségével pedig akár töltheti is telefonját nyírás közben.

alkalmazás

Számos eredeti, hasznos kiegészítő!

A Cub Cadet XT fűnyírótraktorok sokkal többre képesek, mint csak egyszerűen füvet nyírni. Szállítania kell valamit? Fűmagot, vagy gyeptrágyát szeretne elszórni? Esetleg a járdát szeretné megtisztítani vagy télen a havat eltakarítani? A Cub Cadet kiegészítők széles választékával – Európa-szerte a legnagyobb választékával – nincs olyan kertészkedéssel kapcsolatos feladat, amit a traktorjával ne tudna elvégezni. Így az XT fűnyírótraktor egész évben bevethetők.

ROBOT FŰNYÍRÁS – Amíg ön pihen, a robot rendbe teszi a kertet

Tudta, hogy manapság már Önre nincs is szükség a fűnyíráshoz? A környezetbarát, elektromos robot magától dolgozik és folyamatosan karban tartja az ön, akár 5.000 m2 nagyságú, akár több, külön zónából álló gyepfelületét is!

robot fűnyíró

7 különböző Cub Cadet robotfűnyíró modell közül egyszerűen választhatunk: az új XR1 500 a kis területek modellje, a három XR2 modellt 2000 m2, míg a csúcskategóriás XR3 modelleket 5000 m2 területnagyságig ajánljuk. A Cub Cadet XR 2.0, ingyenesen az appstoreból letölthető applikáció, lehetővé teszi az XR ENDURO széria robotfűnyíróinak biztonságos és kényelmes felügyeletét, irányítását és programozását okostelefonunk használatával. Egyszerűen töltse le az alkalmazást, telepítse a telefonjára és már kezdheti is a nyírást!

telefon

Az XR ENDURO széria robotfűnyírók amellett, hogy rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek, működésük is ultra hatékony. Kényelmessé teszik a fűnyírást, ugyanakkor egyedülállóan pontosan és gyorsan dolgoznak. A Cub Cadet robotfűnyírói, kategória elsők. A legerősebb vágórendszerrel rendelkeznek, strapabíróak és erősek és gyorsak! A legmodernebb technológiával készülnek. Professzionális követelményeknek megfelelő funkciók, pl. GSM nyomkövetés, okostelefon applikáció, szénkefe nélküli DC motor, többzónás nyírás, akár a határolókábelen kívül is. Széles kerekek és nagy vágószélesség: a legmagasabb elvárásoknak megfelelő extrém széles, barázdált kerekek. A nagy vágószélesség lehetővé teszi az 500-5000 m2 területek legrövidebb idő alatti nyírását.

kép

A Cub Cadet márka a legerősebb amerikai, aki, sokan nem tudják, még is magyar!

A lenyűgöző erővel és hírhedt megbízhatósággal rendelkező 1961-ben alapított Cub Cadet az amerikai kertészeti gép piac legkedveltebb, piacvezető márkája. A Veszprémhez közeli Nemesvámoson található „mega” gyárában évente 250.000 fűnyíró és 65 ezer fűnyíró traktor készül. A „Made in Hungary” termékek innen kerülnek vissza a világ számos országába, így az amerikai piacra is. A gyár 500 magyar dolgozónak ad munkát.

gyár

Cub Cadet fűnyírótraktorok a nemesvámosi gyártósoron – fotó: Penovác Károly

Tekintse meg a Cub Cadet lenyűgöző választékát a 2019-es magyar nyelvű katalógusban: ITT

Próbálja ki a Cub Cadet fűnyírókat és fűnyíró traktorokat a Kertcenter-nél!