Royal-Kert Kft. standján Gyarmati Tündével és munkatársával találkoztunk az AGROmashEXPO-n. A Veszprémből érkező cég sok pozitív élménnyel zárta a kiállítást. A bemutatóra két különböző színű (egy narancssárga és egy zöld) és felszereltségű kis terepjárót hoztak el, az általuk forgalmazott CORVUS TERRAIN DX4 UTV-k közül.

A spanyol CORVUS TERRAIN DX4 UTV egy olyan kabinos autó, ami japán Yanmar motorral, amerikai CVT-váltóval rendelkezik. A bemutatott narancssárga változat kommunális célra volt felszerelve, ponyvás platóborítással, és saját motoros szárzúzóval, ami akár önkormányzatok számára is ideális megoldást jelent. A zöld változat kifejezetten a vadászoknak lett kialakítva fegyvertartóval, csörlővel, ami megkönnyíti a vadak felhúzását. A platója a piacon lévő UTV-k között a legnagyobb, 450 kilóval terhelhető, amire egy eurós raklapot is könnyen rá lehet tenni.

A gyártó cég gondoskodik arról, hogy mindig a vásárlók igényeire szabja a terepjárók fejlesztését, így figyelembe véve a véleményüket, nagyobb platót, több tárolórekeszt, megbízhatóbb motort szerelt a járművekbe. A kifejezetten terepre gyártott UTV-ket könnyű tisztítani, akár magas nyomású mosóval is lemoshatók.

Előnyös a tárolórekeszek sokszínűsége: jól használható a tetőcsomagtartó, vagy az elülső tároló, ami szerszámok és kisebb csomagok tárolására alkalmas, ahogy az ülések alatt elhelyezett, kulccsal zárható három tárolórekesz is praktikus. Kétfajta fülkével rendelhető: ezek közül a zárt ajtós modell fűthető, igény esetén klímával is felszerelhető.

Megnéztünk egy speciálisan gyepgumikkal rendelkező 50 lóerős ZOOMLION traktort, ami egy sportpályák karbantartására alkalmas olasz gyártmányú professzionális hidrohajtású fűnyíróval volt felszerelve. Újdonságnak számított a traktor mögé elhelyezett gyepszellőztető gép is. A Stage V motorral szerelt ZOOMLION traktorok fülkés és fülke nélküli változatban is elérhetőek, sokoldalúan alkalmazhatók többféle felhasználási területen – önkormányzatoknál, kertészetekben, állattartó telepeken, kisebb gazdaságokban.

További információkat a Royal-Kert Kft. termékeiről az alábbi elérhetőségeken szerezhetsz:

Royal-Kert Kft.

8200 Veszprém, Tirat Carmel u. 2.

Weboldal: https://royalkert.hu/

Telefon: +36 88 560 564

Email: iroda@royalkert.hu

Royal-Kert logó