Hobbi-, kiskerti fóliaház, háztáji kerti fóliasátor

Magyarországi gyártású hobbifóliaház, elsősorban háztáji kertekbe. A család kedvence. A hirdetésben szereplő ár nettó ár! A hirdetésben szereplő ár a 4 m x 6 m-es típusra vonatkozik 1-1 ajtószárnnyal. További árakért keresse fel honlapunkat vagy hívjon minket telefonon.

Méretek:
Alapterület: 24-64 m2 (választható)
Szélesség: 4 m
Hosszúság választható: 4-6 m / 8 m / 10 m / 12 m / 14 m / 16 m

Vállmagasság: 1,5 m
Csúcsmagasság: 2,5 m
Anyaga: Tűzihorganyzott I. osztályú acélcsövek. Oszlopok (1") 33,4 mm x 2,0 mm; Ívek, merevítők, összekötők (3/4") 26,9 mm x 2,0 mm.

Kialakítás: Az alapverzió 4 db bordából áll, melyek párosával össze vannak kötve 7 helyen. Az első kettő és az utolsó kettő borda közötti távolság 1,75 m. A végbordák külön-külön rendelkeznek 2 db ferde merevítővel és 1 db vízszintes merevítővel, ez utóbbira fel tudja kötözni a futónövényeit is.

Palást: 3 év UV-garanciás, hőszigetelő (termó), csepegésgátlóval ellátott fóliával, ami igénybevételtől függően akár 4-5 évig is használható. Az árak tartalmazzák a fóliát is.

Ajtók: 2 db 1,85 m x 0,96 m méretű ajtószárny, amik a közlekedésen kívül a szellőztetést is megoldják. Elhelyezésük lehet úgy, hogy mindkettő egy végen vagy végenként 1-1 db ajtószárny.

Összetétel: Már az alapméretű is több mint 400 db alkatrészből áll.

Kiszerelés: 1 garnitúra, kb. 172 kg (4 m x 6 m), a nagyobb házak súlyai a táblázatban szerepelnek.

Szállítás: A termék a helyszínen (Kecskemét) vehető át. Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.
Ha segítségre van szüksége a szállítással kapcsolatban, kérem, hívjon!
Az alkatrészek beférnek egy kombi személyautóba is, a leghosszabb elemek: 2,35 m.

fóliasátor

Fóliasátor, növényház

Ez a sátor ideális nyári, őszi és téli kultúrák számára. A növényeket megfelelő módon védi a széltől, esőtől, jégesőtől, hótól, erős napfénytől és a madarak általt okozott sérülésektől.

A megerősített fólia egy olyan speciális fólia, amely segít a növény növekedésének optimalizálásában.

Ebben a hónapban BOMBA ÁRAT kínálunk a 3x6x2,2-es méretre, amíg a készlet tart!

Egy helyre összecsomagolható, így könnyedén szállítható.

fóliasátor

Új gombaház eladó

Mérete 6x22,5 m, függőleges oldalfalú horganyzott acélszerkezet 2" csőből, 1,5 m oszlopok/ívek közti távolsággal, ajtók (1x2,2m) mindkét oromzaton, tető és oldalfalak befedése légpárnás duplafóliával (200 mikron vastag), külső fehér fólia (250 mikron vastag), fóliarögzítő sínek, 6 mm vastag szendvicsprofil-burkolás az oromzatokon. A fóliák közé 20 cm vastag ásványgyapot kerül, melynek a beszerzése a megrendelő feladata.

Felár ellenében választható:
- 6x4,5 m-es műszaki kiszolgáló hajó (a gombaház meghosszabbítása)
- négyszintes polcrendszer, 252 m2 termőfelülettel
- belső gépészet
- kulcsrakész telepítés

fóliasátor

Függőleges oldalú, új fóliaház, 500 m2

Új termék! Szerkezete horganyzott acél: oldalfal oszlopok 2" vastag 2,5 mm falvastagságú csőből, végfalak oszlopai 80x80x2,5 mm-es zártszelvényből. Váz alkatrészei teleszkópos összeillesztéssel kerülnek összeszerelésre, csavarokkal és bilincsekkel rögzítve. Vápamagassága 2,35 m, gerincmagassága 4,70 m. A szerkezet fedésére használt prémium minőségű, cseppmentes, diffúz fólia 200 mikron vastag, garanciája 57 hónap, életideje min. 8-12 év.

Fólia rögzítése: alusín+PVC betétpár, az első és utolsó íven és vápamagasságon mindkét oldalfal teljes hosszán.

Fóliafeltekerős szellőző mindkét oldalfal teljes hosszán, felső függesztésű tolóajtó (2 x 2,31 m, polikarbonáttal fedett) az egyik végfalon.

Horganyzott alaptestek. Alapozása pontalapokba vagy sávalapba eszközlendő.

Felár ellenében választható:
- fóliaház más méretben
- dupla felfújt fóliás rendszerű borítás
- oldalszellőzők motorizálása/automatizálása
- automata gerincszellőző
- 2,95, 3,5 és 4 m vápamagasság
- végszellőző ablakok
- csepegtető öntözőrendszer
- esőztető öntözőrendszer

fóliasátor

Újszerű fóliasátor 8*30 m

A Sere Transilvaniától 2 éve vásárolt alábbi fóliasátrunk kihasználatlanság miatt eladó. 2020 májusában telepítettük. ST 8x30 alagútsátor, 200 mikron vastag fóliás fedéssel, 2 db kapuval, 2 db ablakkal. Támrendszer 10 sor huzallal. Árnyékoló háló 8,35 x 50 m. A talpak vödrökbe vannak betonozva, így könnyen szállítható. Minden eleme horganyzott. Az új ára 1,7 M Ft, és minimum 1 hónap a gyártási idő. Ez azonnal vihető.

fóliasátor

Mezőgazdasági ívelt sátor – ARTEX Kft.

Eladó ARTEX ponyvacsarnok. Óvja meg értékeit az idő viszontagságaitól gazdaságos agrársátrainkkal! Az Artex Building Kft. termékcsaládjába tartozó agrársátor kiválóan megfelel például értékes munkagépek és eszközök raktározására, takarmány, széna- és szalmabála tárolására, istállóként állattartásra.

Átmeneti vagy állandó megoldásként alkalmazható:
- sátorként
- mezőgazdasági alagútként
- állattartó színként (istálló, hodály)
- karámként
- raktársátorként
- tárolóként
- bálatárolóként

Számtalan előnnyel rendelkezik: gyors kivitelezés, a hagyományos építkezéshez képest összehasonlíthatatlanul alacsonyabb költség, szükség szerint bővíthető, rövidíthető, helyváltoztatás esetén szét- és összeszerelhető.

A PVC ponyvával fedett agrársátor 4 különböző hasznos belső szélességgel rendelhető meg: 6 – 8 – 10 – 12 méter, magassága 2.00 métertől egészen 6.00 méterig változhat. Mindegyik szélesség esetében 2 típusú magasság közül választhat: MINI és MAXI. Továbbá mindegyik összeállításhoz 24-féle szabványos hosszúság áll azonnali rendelkezésre raktárkészletünkből. Az agrársátor 60×60-as négyzetes keresztmetszetű és igény szerinti vastagságú tűzihorganyzott acélból készült zártszelvényekből áll. A Sattler PRO-TEX PVC-ből készült, duplán kezelt masszív takaróponyva súlya 700 gr/m², mely mindkét oldalán fényes felületű, tűzzel szemben ellenálló.

Az agrársátor talajra acélcső segítségével rögzíthető, meglévő betonzatra fémlemezekkel vagy az általunk előre gyártott betonlábazatokra M12-es csavarral. Ha rögzítési megoldásként az általunk előre gyártott betonlábazatokat választja, több előnyt is élvezhet: a szerkezet hasznos belmagassága 0,5 méterrel emelkedik, az agrársátor egy szilárd támaszra épül, a fémszerkezet és a takaróponyva nem érintkezik közvetlenül a talajjal, továbbá biztos védelmet nyújt az esetleges ütközésekkel szemben. Normál esetben ez a különleges típusú acélból és ponyvából készült átmeneti építmény az UNI 13031-1:2004 és UNI 13782:2015 norma szabványainak megfelelő, összeszerelése nem építésiengedély-köteles, így az egyszerűsített bürokrácia előnyeit élvezi, mindenesetre javasoljuk ennek ellenőrzését a településhez tartozó építésügyi hatóságoknál, hogy helyileg valóban kivitelezhető-e.

Méretek:

Szélesség: 6 – 8 – 10 – 12 méter
Magasság: MINI vagy MAXI változatok (min. 2 méter, max. 6,5 méter hasznos belmagasság)
Hosszúság: mivel moduláris zártszelvényekből áll, ezért korlátlan hosszúságban kivitelezhető egyedi igényekhez mérten
Vázszerkezet: Tűzihorganyzott acélvázszerkezet, mely talajra vagy az általunk előregyártott betonlábazatokra szerelhető
Fedőponyva: többféle színben rendelhető, prémium minőségű, 700 gr/m² súlyú Sattler PRO-TEX PVC ponyva
Zárási megoldások: igény szerint tolóajtóval/fix végfallal zárt vagy nyitott
Kivitelezés: egyszerű és gyors, akár a megrendeléstől számított 30 napon belül

fóliasátor

Multiclair növényházak egy- vagy többhajós kivitelben

A Multiclair növényházak korszerű és időtálló megoldást biztosítanak a fóliaházas növénytermesztésre. Minőségi szerkezetük Sendzimir-horganyzással készül, aminek köszönhetően a növényház korrózióálló és rendkívül hosszú élettartamú.

A Multiclair növényházhoz választható legnépszerűbb borítás a dupla rétegű felfújt fólia, aminek hőszigetelő képességével akár 30-35% fűtésienergia-megtakarítás is elérhető.

A típus fő előnye a nagy légtér és a kiváló szellőzés mellett az oldalirányú bővíthetőség. Így a Multiclair-típusú növényházhoz akár utólag is új hajók építhetőek.

A Multiclair növényházakat a több mint 50 éves gyártói múlttal rendelkező francia Filclair cég gyártja. A növényházak forgalmazását, kivitelezését, karbantartását és szervizelését közel 30 éve cégünk, az Agrocontrol végzi. A Filclair növényházai Magyarországon egyedülálló módon AGMI (Agrár Minősítő Intézet) minősítéssel is rendelkeznek. A minősítés nemcsak az anyagra, hanem a komplett szerkezetre és annak terhelhetőségére vonatkozó bizonylatot tartalmazza és az EN-13031-1 uniós szabványnak is megfelel az előírt alapozás mellett.

A Multiclair házak műszaki adatai:
- Egy- vagy többhajós kivitelben felépíthető változat oldalirányú bővíthetőség lehetőségével
- Választható hajószélességek: 6,4 m, 8 m, 9,6 m, 12,8 m
- Választható vápacsatorna-magasságok: 2,8 m, 3 m, 3,5 m, 4 m, 4,5 m, 5 m, 5,5 m és 6 m
- Bordatávolságok: 1,5 m, 2 m (javasolt), 2,5 m
- Oszloptávolság szélső/középső sor: 1,5/1,5 m; 1,5/3 m; 2/2 m; 2/4 m; 2,5/2,5 m és 2,5/5 m
- Növénytartó merevítés: A növénytartó igénybevételétől függően többféle növénytartó-felfüggesztés is létezik. A standard felfüggesztés 15 kg/m2-es egyenletes eloszlású terheléssel terhelhető, de van olyan megerősített típus is, amely a 40 kg/m2-es egyenletes eloszlású terhelést is bírja.
- Szellőzőrendszer: teljes hosszban nyíló motorizált tetőszellőző vápára záródó vagy gerincről nyíló kivitelben. A gerincszellőző igény szerint iker változatban is kivitelezhető. A hatékonyabb légcsere érdekében az oldalfalakon is kialakítható nyitható szellőzőfelület.
- A szellőzés vezérlése intelligens klímavezérlő számítógép és meteorológiai érzékelők összehangolt működése alapján történik.
- Ajtók: A Filclair növényházak alapvetően kétféle elcsúsztatható ajtótípust alkalmaznak. Az oldalsó elhelyezésű tolóajtók 2 és 4 m-es szélességben készülnek, míg a végfali ajtók 3,2 m szélességűek.
- Borítás: A szerkezet borítására leggyakrabban dupla rétegű felfújt fóliát alkalmaznak, de igény szerint polikarbonát és hőszigetelt szendvicspanel burkolás is alkalmazható. A fóliaborításhoz a gyártó cég saját fejlesztésű 3 rétegű, jó hővisszatartó és fényáteresztő képességgel rendelkező 200 mikronos tartós EVA fóliát biztosít, melyre 4 év garanciát vállal. A fóliafelfúvó berendezések automatikus működést biztosító nyomásszabályozós vezérléssel működnek.

A Multiclair növényházak minden esetben személyre szabottan, az Ön egyedi igényeinek megfelelően készülnek.

fóliasátor

Eladó fóliasátorváz

Eladó egy 5 hajós, 2.880 nm-es fóliasátorváz (40 x 72 m). A teljes konstrukció csavarozva van és horganyzott csövekből áll. Masszív szerkezet, de könnyen szét- és összeszerelhető, ami a képeken is látható. Mind a négy oldal és a tető teljes hosszban manuálisan nyitható. Az öntözéshez csak a csepegtetőcsövek hiányoznak. A váz Horvátországban található az isztriai félszigeten Porecs városa mellett. Szétszerelésben és szállításban is tudunk segíteni.

fóliasátor

Variant M3, M4, 5, M6 típusú üvegház azonnal raktárkészletből

Raktárkészletünkbe került három üvegháztípus „csak" vázszerkezet. Azon kedves leendő ügyfelünknek ajánljuk, aki nem tudja vagy nem akarja kivárni az üvegház legyártási idejét, amely jelenleg 4-5 hét. Azonnal elvihetők, és választható hozzájuk borítás, amely lehet: Helios (egyenletes fényelosztású) 4 mm üveg vagy átlátszó víztiszta 4 mm üveg vagy 8 mm zárt cellás polikarbonát. Az üvegborítások kérhetők edzett verzióban is.

A három típus a következő:

Variant M3 (horganyzott váz)
Méretei: (szél./hossz./mag.): 4,26 x 3,03 x 2,22 m (10.42 m2 hasznos alapterület). Ajtó: elöl-hátul dupla kétszárnyú nyíló ajtó, szélességük: 105 cm. Tetőablak: 4 db

Variant M4,5 (horganyzott váz)
Méretei: (szél./hossz./mag.): 4,26 x 4,52 x 2,23 m (16.24 m2 hasznos alapterület). Ajtó: elöl-hátul dupla kétszárnyú nyíló ajtó, szélességük: 105 cm. Tetőablak: 6 db

Variant M6 (horganyzott váz)
Méretei: (szél./hossz./mag.): 4,26 x 6,01 x 2,22 m (22.05 m2 hasznos alapterület). Ajtó: elöl-hátul dupla kétszárnyú nyíló ajtó, szélességük: 105 cm. Tetőablak: 8 db

üvegház

Üvegház - Hobby (ha a minőséget keresi!)

Ezek az üvegházak egy teljesen új modellsort képeznek. Csökkent a csomóponti kötések száma, ami egyszerűsíti összeszerelését, a stabilitási paraméterek megőrzésével. Az üvegház szerkezete 1 és 1.5 mm tűzihorganyozott lemezprofilokból készül, 10 év gyártói garanciával!

Üvegezése 4 mm vastag Helios egyenletes fényelosztást biztosító üveg. (Rendelhető 4 mm-es polikarbonát borítással is!)

Az ajtó tolórendszerű, egyszárnyas, megfelelő nyithatóságát a felső részén elhelyezett karbantartás nélküli csapágyak biztosítják. Az ajtó méretei 628 x 1689 mm.

A tetőgerinc belső magassága 2017 mm, ami biztosítja a szabad mozgást az üvegházban. A tetőn kézi kezelésű ablakok vannak elhelyezve a szellőztetés biztosítására (lehet automata is, gázos és nem elektromos!)

A vázszerkezetet megfelelő stabilitása érdekében és hosszú távú problémamentes használatához ajánlott előzetesen elkészített betonalapra építeni. Alapvetően könnyed szerkezetű, de megfelelő stabilitású Hobby üvegházakat kínálunk Önnek.

Árak:
Hobby H6 306.240.-Ft + áfa. Méretek: (szél./hossz./mag.): 197 x 251 x 202 cm (4.42 m2)
Hobby H7/3 349.580.-Ft + áfa. Méretek: (szél./hossz./mag.): 247 x 300 x 202 cm (6.90 m2)
Hobby H7/4,5 464.630.-Ft + áfa. Méretek: (szél./hossz./mag.): 247 x 447 x 202 cm (9.50 m2)
Hobby H7/6 579.680.-Ft + áfa. Méretek: (szél./hossz./mag.): 247 x 595 x 202 cm (14.69 m2)

Az üvegházak szélessége nem, csak a hosszméretük növelhető pluszmodul beépítésével!

(Minden típushoz van és kérhető toldás (a toldathoz az üveg is jár), ha nagyobb méretű a megfelelő üvegház.)

H6-X toldás: 85.550.-Ft + áfa. Méretek: (szél./hossz./mag.): 197 x 147 x 202 cm (2.20 m2)
H7-W toldás: 115.100.-Ft + áfa. Méretek: (szél./hossz./mag.): 247 x 147 x 202 cm (3.50 m2)

Az üvegházak elemei előre gyártottak, de mindenkinek a saját igényei szerint vannak konfigurálva, és a megrendelés után kerülnek összekészítésre, a gyártói kapacitás szerint.

És egy kis plusz információ az automata nyitó/záró tetőablakról:

Karbantartásmentes működési rendszere van, amelyhez nincs szükség akkumulátorra, elektromosságra. A működése a paraffinhoz hasonló anyag hőtágulási elvén alapszik, így nem szabadulhat el gáz, mint például a gáznyomású emelőknél. Az automatikus mechanizmus megakadályozza a túlmelegedést és a növények lehetséges lehűlését abban az esetben is, amikor nem tartózkodunk az otthonunkban. A rendszer a tetőablakot 12°C -15°C -os tartományban kezdi automatikusan nyitni. A tetőablak a teljes nyitottságát hozzávetőlegesen 30°C-nál éri el. A lehűlésnél a rendszer a tetőablakot automatikusan bezárja. A mechanizmus nagyon hosszú élettartamú, szinte el sem romolhat. Szükség esetén manuálisan is irányítható. Az automatikus tetőablaknyitó előnye többek között az, hogy a hőmérséklet folyamatosan, egész nap szabályozott, így nem fordulhat elő, hogy az üvegház túlmelegedne és szükségessé válna a gyors átszellőztetése. Mindenkinek ajánljuk, aki üvegházat vásárol, telepít, mert így napokra is magára hagyható az üvegház, ugyanis megoldja a szellőztetést.

üvegház

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?