Növényvédő szer kereső

1 találat
 • Peridiam EV 25001 - Adalékanyag

  Növényvédő szer neve:
  Peridiam EV 25001
  Rendeltetés:
  Adalékanyag
  Kultúra:
  Kukorica, Napraforgó
  Károsító:
  Hatóanyag összetétel:
  Dispers Red 38-5507
  Engedély száma:
  04.2/713-3/2013
  Engedély típusa:
  alapengedély
  Engedély érvényesség:
  2020.06.30
  Engedélyokirat tulajdonos:
  Bayer AG (Kaiser-Wilhelm-Allee 1 51373 Leverkusen)
  Formuláció:
  vizes szuszpenzió koncentrátum csávázás céljára (FS)
  Légi kijuttatás:
  nem
  Forgalmazási kategória:
  III. kategória
  Engedélykiadás dátuma:
  2013.02.05
  Agrár-környezet gazdálkodás:
  felhasználható
  Ökológiai gazdálkodásban eng.:
  nem
  Méhveszélyesség:
  kockázat alapú besorolás folyamatban
  Méhkímélő technológia:
  nem
  Védőtávolság meghatározásra került:
  nem
  Hatáskifejtés:
  A készítményt a csávázószerrel együtt a magon való megtapadás és a színintenzitás fokozása érdekében a vetőmagra nedves csávázás formájában teljes és egyenletes fedést biztosító csávázólé mennyiséggel kell felvinni. A megfelelő színintenzitás elérésére vetőmag tonnánként 4 liter Peridiam® EV 25001 csávázási segédanyagot kell bekeverni a csávázólébe. A készítménynek önállóan használva nincs növényvédelmi hatása!
  Eltarthatóság:
  Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen, 5 °C feletti hőmérsékleten, szabályos növényvédő szer raktárban 2 év.
  Adagolási mennyiség:
  4 l/t
  Javasolt permetezési mennyiség:
  4 l/t szer, 10-20 l/t csávázólé
  Kezelések max száma:
  1
  Letölthető dokumentumok:
  peridiam_ev_25001_20100705.pdf
  peridiamev25001_mod_20130205.pdf
  peridiamev25001_mod_20130409.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

 • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
 • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
 • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
 • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
 • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
 • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]