Növényvédőszer-kereső

Quinoklamin hatóanyagú növényvédő szerek

 • Mogeton 25 WP - Gyomirtó szer

  Növényvédő szer neve:
  Mogeton 25 WP
  Rendeltetés:
  Gyomirtó szer
  Kultúra:
  Kultúrgyep
  Károsító:
  Mohafajok
  Hatóanyag összetétel:
  Quinoklamin
  Engedély száma:
  02.5/2129/1/2007
  Engedély típusa:
  alapengedély
  Engedély érvényesség:
  2019.01.18
  Engedélyokirat tulajdonos:
  Stahler International GmbH & Co.KG
  21683 Stader Elbstrasse 1, Stade Germany
  Formuláció:
  nedvesíthető por (WP)
  Forgalmazási kategória:
  I. kategória
  Engedélykiadás dátuma:
  2017.12.20
  Méhveszélyesség:
  nem jelölésköteles
  Letölthető dokumentumok:
  mogeton_25_wp_enghat_070731.pdf
  mogeton_25_wp_modhat_081215.pdf
  mogeton25wp_mod_20121205.pdf
  mogeton25wp_mod_20171220.pdf
  mogeton25wp_vissza_20190118.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

 • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
 • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
 • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
 • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
 • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
 • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]