Növényvédő szer kereső

1 találat
 • Oxy - Gyomirtó szer

  Növényvédő szer neve:
  Oxy
  Rendeltetés:
  Gyomirtó szer
  Kultúra:
  Alma, Birs, Borszőlő, Csemegeszőlő, Cseresznye, Kajszibarack, Körte, Meggy, Napraforgó, Naspolya, Őszibarack, Vöröshagyma
  Károsító:
  Magról kelő kétszikű gyomok
  Hatóanyag összetétel:
  Oxifluorfen
  Engedély száma:
  02.5/3446/2/2007.
  Engedély típusa:
  származtatott engedély
  Engedély érvényesség:
  2017.06.21
  Referencia szer neve:
  Goal Duplo
  Engedélyokirat tulajdonos:
  Dow AgroSciences ()
  Légi kijuttatás:
  nem
  Munkaegészségügyi várakozási idő:
  0 nap
  Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
  60 nap
  Forgalmazási kategória:
  II. kategória
  Engedélykiadás dátuma:
  2007.12.06
  Visszavonás dátuma:
  2017.06.21
  Türelmi idő lejárata kis-/nagyker:
  2017.12.21
  Ökológiai gazdálkodásban eng.:
  nem
  Méhveszélyesség:
  kockázat alapú besorolás folyamatban
  Méhkímélő technológia:
  nem
  Védőtávolság meghatározásra került:
  igen
  Gyűjtőcsomagok:
  Premier Trio Pack: 2 x 1 l
  Dual Gold Oxy: 1 x 5 l
  Hatáskifejtés:
  Az aprómorzsás talajfelszínen a kipermetezett Goal Duplo herbicid-filmet képez. Ennek borítása annál tökéletesebb, minél jobb minőségű volt a talajelőkészítés. A kelő gyomok áthaladnak a herbicid-filmen és elpusztulnak. A hatáskifejtéshez nem szükséges bemosó csapadék, csupán annyi talajnedvesség, hogy a gyomok csírázása meginduljon. A megszakadt herbicid-filmen (pl. cserepedés) áttört gyomok később elpusztulnak, amennyiben a területre csapó eső hullik, ami a még le nem bomlott hatóanyagot felveri a gyomok felületére (kettős kontakt hatás)
  Eltarthatóság:
  Eredeti zárt csomagolásban, szabályos növényvédőszer raktárban 3 év.
  Adagolási mennyiség:
  0,4-0,5 l/ha
  Letölthető dokumentumok:
  oxy_enghat_071206.pdf
  oxy_szarmaztatott_mod_20140805.pdf
  oxy_vissza_20170621.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

 • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
 • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
 • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
 • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
 • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
 • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]