Az Agrár Megoldások egyet jelent a komplex gazdálkodói szolgáltatáscsomaggal, amit neked is meg kell ismerned, ha pályázatbeadáson gondolkodsz vagy éppen a gazdálkodási napló kitöltésével küzdesz. Krupincza Dániel növényorvos és szaktanácsadó, Laszli Zita pedig a pályázati üzletágat vezeti, ráadásul maguk is gazdálkodnak mintegy 100 hektáron.

Pályázatírás mellett az elektronikus gazdálkodás vezetésében is otthon van az Agrár Megoldások – Fotó: Shutterstock

Komplex szolgáltatást nyújtanak:

  • díjmentes pályázatfigyelés,
  • pályázatírás, vidékfejlesztési, mezőgazdasági pályázatokra specializáltan,
  • tanácsadás AKG, AÖP, területalapú támogatási konstrukciók kapcsán,
  • tanácsadás az elektronikus gazdálkodási napló vezetéséhez,
  • precíziós szolgáltatáscsomag, amelyet az előző digitális átállást támogató pályázat tapasztalatai és a gazdák valós szükségletei alapján állítottak össze,
  • monitoringdrónos szolgáltatás,
  • növényvédelmi szaktanácsadás,
  • inputbeszerzésben való segítségnyújtás (vetőmag, műtrágya, növényvédő szer, mikrobiológiai készítmények).

Fontos! Aki pályázatírásra szerződik, kedvezményesen vehet igénybe agráradminisztrációs szolgáltatást.

Nézd meg az Agrár Megoldások ajánlatait az Agroinform Piactéren!

"Az AKG-nál pontosan látjuk, hogy mekkora érték az, hogy mi is benne vagyunk a programban, olyan javaslatokat tudunk adni a gazdálkodóknak, amelyeket azonnal hasznosítani tudnak, egyből világossá válik számukra, hogy melyik előírást hogyan lehet teljesíteni. Ez nem csak az AKG esetében előny, hanem minden más adminisztrációs kötelezettség, pályázat esetében, hiszen mi is ugyanazokkal a kihívásokkal küzdünk, mint bármelyik másik mezőgazdasági termelő Magyarországon. Viszont mi szinte mindenre kikísérleteztünk már egy működőképes megoldást" – foglalta össze Krupincza Dániel, hogy miért érdemes az Agrár Megoldásokat választani.

Agrár Megoldások: ingyenes pályázatfigyelés, felelősségteljes projektmenedzsment, valós mezőgazdasági tapasztalaton alapuló szaktanácsadás!