Megjelent a Magyar Államkincstár 21/2024. (IV. 5.) számú közleménye az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból a szőlő- és borágazatban hasznosított gépek, technológiai berendezések és informatikai eszközök beszerzéséhez 2024-től igényelhető támogatásról.

Az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból a szőlő- és borágazatban hasznosított gépek, technológiai berendezések és informatikai eszközök beszerzéséhez 2024-től igényelhető támogatásról szóló 13/2024. (IV. 4.) AM rendelet rendelkezéseinek értelmében támogatás nyújtható borászati gépek és technológiai berendezések beszerzéséhez.

A szőlő- és borágazatban hasznosított gépek, technológiai berendezések és informatikai eszközök beszerzéséhez lehet támogatást igényelni

A szőlő- és borágazatban hasznosított gépek, technológiai berendezések és informatikai eszközök beszerzéséhez lehet támogatást igényelni – Fotó: Shutterstock

Kérelmet az nyújthat be, aki/amely a Közös Agrárpolitikából és a nemzeti költségvetésből biztosított agrártámogatások eljárási rendjéről szóló 2022. évi LXV. törvényben foglalt alábbi nyilvántartásba vételi kötelezettségének eleget tett.

A támogatási kérelem kizárólag a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon keresztül és kizárólag elektronikus úton nyújtható be.


Támogatási kérelmet – az előírt mellékletek csatolásával együtt – a 2024. évben

2024. április 8. 00:00:00 óra és 2024. április 29. 23:59:59 óra között

kell benyújtani. A benyújtási határidő elmulasztása esetén igazolásnak helye nincs.

Egy benyújtási időszakban egy kérelmező kizárólag egy támogatási kérelmet nyújthat be.

További részletek és információk itt olvashatók.

Hirdetés –

A mezőgazdasági pályázatokkal és támogatásokkal kapcsolatban érdemes naprakész tudásra szert tenni, segítünk! Legyen szó pályázatokkal kapcsolatos kérdésekről, közvetlen támogatásokról vagy beruházási pályázatokról, kifizetődik a tájékozottság, csekkoljon be hozzánk, és ne maradjon le semmiről!