Tapasztalataink szerint sok fiatal gazda az utolsó napra, 2015. június elsejére hagyta a Fiatal mezőgazdasági termelőknek nyújtandó támogatás pályázatának benyújtását.

A támogatásról feltételeiről már számtalan alkalommal írtunk korábban. A feltételekről IDE KATTINTVA részletesen olvashatnak azok, akik esetleg most hallanak először erről a vissza nem térítendő támogatási formáról.undefined

Mindent bele! Egy nap maradt a fiatal gazda pályázat postára adási határidejéig! Fotó: www.fella-werke.de

Térjünk vissza azokhoz a pályázókhoz, akik most állnak a pályázati csomag postára adása előtt és utoljára még le szeretnék ellenőrizni a teljes anyagot.

Íme az ellenőrző lista, amelyet a betétlapok egymás után következő sorrendjében állítottunk össze:

1.) Főlap

2.) Üzleti terv

3.) SFH betétlap

4.) Pénzügyi terv betétlap

5.) Bizonyítvány hiteles másolata

6.) Személyi igazolvány és lakcímkártya hiteles másolata

7.) Szakmai gyakorlat igazolása

8.) Beszállítói igazolás

9.) Felvásárlói szándéknyilatkozat

10.) Támogatás igazolása, avagy társadalmi szerepvállalás igazolása (a pályázó által a jövőben támogatott szervezet vagy társaság nyilatkozik arról, hogy a támogatás hasznos és azt elfogadja.)

Az első hat betétlap és hiteles másolatok (szinte) mindenkit érintenek. Ezt követően a nem kötelező, ám javasolt igazolásokat soroltunk fel, amelyeket plusz pontok reményében szereznek be a pályázók.

Figyelem! Postára adás előtt nézzük végig újra, hogy semmi ne maradjon ki a pályázati csomagból és ellenőrizzük, hogy minden lap le lett-e szignózva, valamint a szükséges helyeken aláírtunk-e.

A hitelesített másolatok és az igazolások, valamint nyilatkozatok eredeti példányait postázzuk!

Minden fiatal gazdának sok sikert kívánunk és a postára adásig ajánljuk élő fórumunkat, ahol mindenki azonnal hasznos tanácsot kaphat a többi fiatal gazda sorstárstól.

KATTINTSON IDE, HA KÉRDÉSE VAN: Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :)