A VII. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n, Mezőfalván a Gordius Solutions Tender Kft. standján jártunk, ahol Sashalmi Gábor pályázati szakértővel beszélgettünk az idei pályázatokról.

Elmondta, folyamatosan jelennek majd meg a mezőgazdasági pályázatok – mintegy 69 várható a KAP menetrend szerint – ezek közül nagyon nagy érdeklődés övezi a Fiatal gazda pályázatot, amin 40 000 euró nyerhető el. Ez az átalánytámogatás azért fontos, mert nagy segítséget nyújthat ahhoz, hogy egy fiatal gazda megalapozza a gazdaságát, tevékenységét. A gazdaságátadás is sok családnál válik időszerűvé, aminél szintén nagy segítség lehet a támogatás.

A Gordius szakértői az elmúlt 10 év során rengeteg pályázatot írtak meg, 7500 nyertes pályázaton vannak túl,  60 milliárd forintot nyertek már meg gazdálkodóknak, és továbbra is tudnak és akarnak segíteni nekik.

Mi várható pályázat fronton?

Sashalmi Gábor beszélt a legjobban várt pályázatokról: a kisebb gazdaságok kaphatnak 60000 eurós támogatást, nagy várakozás övezi az ÉLIP – élelmiszeripari pályázatokat, ahogy az állattartók nagyon várják az ÁTK pályázatokat is, ahol akár 5 milliárdos támogatási összeg is elérhető. Gábor elmondta,

mindenkinek személyre szabottan meg tudják találni azt a pályázati lehetőséget, amin sikerrel tud indulni.

Frissítés: azóta megjelent az ÉLIP pályázatok kiírása és a Kertészetek fejlesztése pályázat felhívása is!

Így válassz pályázatírót

Nagyon sokféle pályázat van, és nagyon sokféle pályázatíró cég működik. Vannak szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni a pályázatíró kiválasztásakor. Ilyen a díjak kérdésköre is. Van olyan cég, aki sikerdíjért, és van olyan, aki megbízási díjért vállalja a feladatot. A sikerdíjas változatnak lehetnek kockázatai, hiszen bevállalnak egyszerre több pályázatot is a nagy sikerdíjért, és nem feltétlenül viszik végig a pályázatot a fenntartási idő végéig.

A Gordius megbízási díjat kér. Felállítottak egy szervezetet, a szakember előre gondolkodva írja meg a pályázatot, előkészíti azt, sorra vesz mindent, ami felmerülhet a pályázattal kapcsolatban, és tájékoztatja az ügyfelet róla, gondosan jár el.

Pályázatíróik nemcsak megírják, hanem végig is viszik a pályázatot, végigkövetve azt a megnyeréstől a nyomon követési, fenntartási időszak végéig, támogatva az ügyfelet.

Gordius Solutions Tender Kft. díjmentes konzultációs lehetőséget biztosít, melynek keretében felmérik, hogy melyik a legjobb támogatási lehetőség. Erre az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, és szakértőjük hamarosan jelentkezni fog.

Gordius Solutions Tender Kft.

  • Cím: 1054 Budapest Hold utca 8. 5.emelet 3.ajtó
  • Telefonszám: +36 1 445 2099
  • Email: palyaz@palyaz.hu
  • Weboldal: palyaz.hu

gordius