Cikkajánló
Sajtóközlemény

Ennek az egyetemnek fontos, hogy milyen lesz a jövő kenyere
A kenyér több mint táplálék, a közösség és az összetartozás szimbóluma._fill_540x300_0.jpg)
Antioxidánsok, enzimek, polifenolok – így újul meg a húskészítmények összetétele
A termékek összetételét tudományos alapokon fejlesztik, komplex funkcionális...
Sajtóközlemény
_fill_540x300_0.jpg)
Bábolnáról jön a jövő baromfija: egyedi húshibridet állítottak elő
A Bábolna-Multicolor húshibrid és a hozzá illeszkedő takarmányozási technológia...
Sajtóközlemény

Új korszak küszöbén: végzősöket ünnepeltek Mosonmagyaróváron
A precíziós mezőgazdaság és a fenntarthatóság jegyében búcsúztatták a Széchenyi...
Sajtóközlemény
_fill_540x300_0.jpg)