A 2023-as adatok beadása az adminisztráció megkönnyítése és talán az egyszerűbb jogszabálykövetés miatt keresniük kell egy szoftvert, ami a kezük alá dolgozik. Az ARASZ szoftver az egyre nagyobb ügyfélkörnek a gyors és segítőkész (akár szakmai) támogatásnak és a felhasználók sok-sok pozitív visszajelzésének köszönhetően, a megkérdezett gazdálkodók és szaktanácsadók számára egyértelmű megoldást hozott a naplózási és eGN problémákra!

Aki használja, nagyon hamar – gyakorlatilag pár hét alatt – könnyedén megszerzi a munkához szükséges tudást, amit támogat a teljeskörű dokumentáltság, az ügyfélszolgálat és leginkább a logikus egyszerű felépítése a rendszernek.

arasz

Az adminisztráció megkönnyítése érdekében kell egy szoftver, ami a segítségünkre van – fotó: ARASZ Kft.

Több gépen is elérhető ugyanaz a felület, és nem kell telepíteni, frissítgetni a rendszert, ezek mind-mind automatikusan történnek! Gyakran előfordul, hogy a kollégáknak egyidőben kell dolgozniuk az ARASZ-ban – ez megoldott gyakran használt lehetőség a rendszerben. Nem kell informatikai segítséget kérni a telepítéshez, frissítéshez, mentésekhez, mert ezeket a feladatokat az Arasz rendszer üzemeltetői elvégzik helyettünk.

Az új eGN online naplózás az ARASZ-ból már működik. A növénytermesztéssel kapcsolatos adatok már mind-mind beküldhetők (akár csoportosan egyben) a Nébih felé, illetve elérhető a közvetlen területregisztráció és az új napló formátumban való nyomtatási lehetőség is. Mindez nagyon komolyan csökkenti az adminisztrációval töltendő időt, és erőteljes támogatást nyújt az eGN és papíralapú naplózáshoz!

arasz

Több gépen is elérhető ugyanaz a felület, és nem kell telepíteni, frissítgetni a rendszert, ezek mind-mind automatikusan történnek – fotó: ARASZ Kft.

Az egységes kérelem excel betöltése hatalmas segítség gazdálkodónak és szaktanácsadónak egyaránt, így a táblaadatok évről-évre pár kattintással a rendelkezésünkre állnak. Az új naplózási követelmények mellett ez nagy segítség lehet az őszi vetések naplózásának megkezdéséhez is.

A műveleteket egybefogva lehet felvinni akár kultúrákat, akár egymástól független táblákat kijelölve. A berögzített műveletek az ARASZ-ba bekerülnek minden oldalra, ahol ott kell lenniük. Igazából nem naplót írunk, gazdálkodásunkat vezetjük egy-egy adatot egyszer leírva!

A tápanyagtervező is része a szoftvernek. Excelből betöltve tudjuk a talajvizsgálati adatokat egyszerre akár az egész gazdaságra beimportálni. Ha pedig valamilyen jelentéshez szeretnénk lekérni az addig rögzített adatokat, azt pdf-ben, excel formátumban is ki lehet nyerni a rendszerből! Nagy segítség az ARASZ a mindennapi munkában, hiszen ezek az adatok nem feltétlenül csak egy ellenőrzés miatt kellenek, ha valaki a gazdaságban kéri a permetezéseket, csak lekérjük a listát és átadjuk.

arasz

A műveleteket egybefogva lehet felvinni akár kultúrákat, akár egymástól független táblákat kijelölve – fotó: ARASZ Kft.

Mindenkinek nagyon fontos, hogy az adatai mentve legyenek. Ismerjük a jelenséget amikor nem indul el a gép/laptop és ott állunk leforrázva, hogy most mi lesz. Az ARASZ rendszerből gyakorlatilag kizárták ezt a hibát, nem kell telepíteni, nem kell menteni. Ha megáll a gépem, átülök egy másikhoz és folytatom a munkát.

Jól működő helpdesk-szolgáltatás segíti az ügyfelek munkáját. Email-en rendszerint 24 órán belül választ kap mindenki a kérdéseire. Ha pedig szeretnénk valamit azonnal tudni, akkor a hibabejelentő számot tárcsázva gyors segítségben részesül az ügyfél. Az ARASZ-t segítő szaktanácsadóknak köszönhetően nagyon percíz és gyors segítséget kapnak a felhasználók, sokszor nem is csak a szoftverrel, hanem akár a naplóvezetéssel kapcsolatban is!

arasz

Az ARASZ-t segítő szaktanácsadóknak köszönhetően percíz és gyors segítséget kapnak a felhasználók – fotó: ARASZ Kft.

A szolgáltató az év folyamán sokszor kérés nélkül email-ben is felhívja a figyelmet a változásokra, rendszeresen küldve értesítéseket nemcsak a frissítésekről, hanem a tervezett fejlesztésekről is. Ha kérdésünk lenne más ARASZ felhasználókhoz, akkor pedig az ARASZ Facebook csoportban ezeket fel lehet tenni – itt is mindenki kap segítséget.

Kérje az ARASZ Kft. ajánlatát az iroda@arasz.hu oldalra küldött e-mailen vagy a www.arasz.hu oldalon keresztül!