A Dronehub Academy hitvallása szerint a drónozás ma már nem csak egy hobbi, hanem a közeljövő meghatározó szakmája is. Ezért kiemelten fontosnak tartják, hogy az oktatási anyagaik kidolgozásában, illetve a képzéseik során a legjobb szakemberekkel dolgozzanak együtt.

Képzéseiket folyamatosan a piaci igényekhez és a technológia fejlődéséhez alakítják, így hatalmas előrelépés, hogy

a Dronehub Hungary Kft. és a Matrix Szakképzőközpont az elsők között került be az akkreditált növényvédelmi drónpilótaképzők közé, így a képzés elvégzése hivatalos szakmai igazolással jár.

A növényvédelmi drónok működtetéséhez kötelező megszerezni a 088840003 számú "Növényvédelmi drónpilóta" megnevezésű szakképesítést. A növényvédelmi drónpilóta szakképesítést a NÉBIH által akkreditált képző szerveknél lehet megszerezni.

Kinek érdemes elvégezni a képzést?

Elsősorban azoknak, akik a mezőgazdaságban dolgoznak, nyitottak az új kihívásokra, és akik fantáziát látnak egy most induló, hatalmas piaci növekedéssel kecsegtető új ipargában.

Ha nem vagy biztos abban, hogy el kell végezned ezt a képzést

A mezőgazdság az egyik fő iparág a világon. 5,3 millió hektár termőföld található hazánkban, melynek növényvédelmi kezelése folyamatosan ellátandó feladat. A taposási kár 8-10% kártétellel járhat hektáronként, ami több milliós veszteséget jelent bizonyos kultúrákban.

drón

Óriási az igény a drónos permetezést végző szakemberekre – Fotó: Dronehub

A drónok valós megoldást jelentenek erre a problémára, éppen ezért folyamatos az igény permetező drónpilótákra. A jelenleg forgalomba lévő összes permetező drón is csak a termőföldek 1-2%-ának munkaigényét tudná ellátni! Jelenleg óriási az igény a drónos permetezést végző szakemberekre!

Nézd meg ezt a videót, és rögtön képbe kerülsz, miért érdemes jelentkezned a képzésre!

Ezt kell tudnod a permeteződrón-pilóta képzésről

A képzés elvégzése után tudni fogod,

  • melyek a leghatékonyabb eszközök, amellyekkel érdemes bekapcsolódni a drónos növényvédelem piacára,
  • mik a lehetőségeid, hogy permetező drónosként elhelyezkedj,
  • ismerni fogod, melyek azok a termőterületek, időjárási helyzetek, ahol és amikor a drón a legjobb választás,
  • kompletten le fogsz tudni vezényelni egy drónos növényvédelmi munkát a tervezéstől a felkészülésen át, a kiszórás befejezéséig.

Amit még jó, ha tudsz!

Ha ide jelentkezel permetező drónpilóta képzésre, akkor részese lehetsz egy most robbanó, fiatalos, egymást támogató tech közösségnek. A képzés után a Dronehub szakemberei ráadásul nem engedik el a kezedet, segítenek!

JELENTKEZZ!

Email: hello@dronehub.hu

Telefon: +36/30-478-3461

A Dronehub Academy egy független oktatási intézmény, felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2021/000811.