Granulált mész, már 39 900 Ft/tonna + áfától*!

Meszet szórni már nagyon sok olyan talajon is szükséges lenne, amely nem extrém savanyú. Kalcium nélkül a talaj összeesik, nem nyeli a vizet és nem is tartalékolja. A kijuttatott tápanyagok jelentős része lekötődik vagy elveszik. A fiatal növények gyakran toxikus mennyiségben vesznek fel nehézfémeket, és sokkal gyengébb a bokrosodás, a kezdeti növekedés. A Vulcan Balance G egy granulált tiszta mész, könnyen kijuttatható, és nem jelentős költségelem a növénytermesztésben. 2–3 évente 300–700 kg/ha mennyiségben ajánlott használni, csak sekélyen, a felső 15 cm-es talajrétegbe bedolgozva.

mész

A Vulcan Balance G granulált mész bármilyen műtrágyaszóróval kijuttatható — fotó: VulcanAgro Kft.

Folyékony NPK már 59 990 Ft/tonna + áfától*

Ma már elmondhatjuk, hogy a folyékony és szervesanyag alapú NPK-k sokkal jobban működnek, mint a szilárdak. A Vulcan Folyékony NPK és Turbo NPK alapja cukrot, vitaminokat, nyomelemeket is tartalmazó szerves anyag. Ezzel az anyaggal több mint 20-féle tápanyagot pótlunk, és felélénkítjük a talaj biológiai aktivitását. A Vulcan Folyékony NPK a szerves anyag mellett folyékony nitrogént, foszfort, káliumot, cinket és molibdént is nagy mennyiségben tartalmaz. Elég a tarlóra vagy vetés előtt kipermetezni, közepes vagy nagy mennyiségben (400–700 liter/ha), és néhány nap múlva sekélyen bedolgozni. Használatával teljesen kiváltható a szilárd indító NPK. Lehet, hogy nem sokkal olcsóbb, mint a szilárd, de akkor is működik, ha száraz a talaj.

Folyékony NPK kijuttatása

A Vulcan Folyékony NPK-val nemcsak az indító tápanyagot tudjuk kijuttatni, de még a szárak is bomlanak, és a talajélet is javul — fotó: VulcanAgro Kft.

Milyen hasznos termékek vannak még az Elővásárlási Akcióban?

A hazai talajproblémák szinte egyedülállóak Európában. Nagyon sok helyen a lúgosodás és a szikesedés okoz gondot, míg máshol a teljes humusz vagy a szerves anyag eltűnése. Ezért az ilyen helyen nagyon fontos, hogy savanyítani tudjuk a talajt granulált kénnel (Vulcan Smax), vagy a szikesedést tudjuk lassítani gipszes talajjavítóval (Vulcan Balance GS). Mindkét termék részt vesz a nyári Elővásárlási Akcióban, aminek részletei megtalálhatók a VulcanAgro kiadványaiban és a weboldalunkon.

talajproblémák kezelése

A granulált kén szórása legalább olyan hasznos egy lúgos, szikes talajon, mint a meszezés egy savanyú területen — fotó: VulcanAgro Kft.

Az akció célja és feltételei

Az Elővásárlási Akcióban jelentős kedvezményekkel élhetnek, ha előre terveznek.

A termékek listaárából mennyiségi kedvezményt adunk, ami 24 tonnás rendelések esetén 10 000 Ft/tonna + áfa. Augusztus 31-ig történő megrendelések esetén pedig további 5 000–10 000 Ft/tonna + áfa közötti kedvezményt is biztosítunk, amelyet más, de az Elővásárlási Akcióba be nem volt termékekre lehet levásárolni, 2021. év végéig. A megrendelés leadásakor az áru átvételének idejét kérjük meghatározni, hogy a biztonságos kiszolgálást mi is tervezni tudjuk.

Vulcan logó

*Az akció pontos feltételeiről honlapunkon vagy szaktanácsadóinktól kaphat információt.

Szakmai segítség: +36-70-905-5000