Utána már nem, ami azt jelenti, hogy:

  • védtelenül állsz a tavaszi és nyári viharok előtt
  • a szinte biztosra vehető aszály pénzügyi kezelésére nem lesz megoldásod (a kárenyhítésen kívül)
  • az időjárásjelentés olvasása közben azon aggódhatsz, vajon mi fog történni a növényeiddel és mekkora veszteséget jelent, ha jég vagy vihar lesz?

Növénybiztosítás kalkuláció

Fotó: Agrisk.hu

Már elég sokszor leírtuk, de nem lehet elégszer: a növénybiztosítás az egyetlen eszköz, amely egyensúlyban tartja a gazdaságod – és végső soron a családod pénzügyeit is, ha baj van.

Az Agrisk ügyfeleitől súlyos károkról szokott hallani: van olyan ügyfelük, akinek a szőlőjét elverte egy szupercellában kialakuló jégeső tavaly. A kára számítások szerint kb. 50.000.000 Ft volt. Biztosítása nem volt, és a kárenyhítésből – a rendszer sajátosságai miatt – egy fillért sem kapott. Idén már a tavasz elején megkötötte a biztosítását.

Ha neked nincs is 50 milliónyi terményed, akkor is gondold végig: mekkora az a veszteség, amit kibírnál? Mi történne akkor, ha hitelt kellene felvenned? Mi történne, ha olyan kár érne, hogy teljesen megsemmisülne a termésed? Ez mind benne van a pakliban.

Szántóföldi növényeknél a növénybiztosítás díja általában kevesebb, mint a biztosított érték 1%-a! Azaz minimális pénzért védheted meg magad a komoly veszteségektől és az álmatlan éjszakáktól.

Nézd meg, a te esetedben hogyan jön ki a matek! Kalkulálj magadnak díjat! Az Agrisktől szakértői tanácsadást is kapsz mellé. Ez a szolgáltatás díjmentes és kötelezettség nélküli.

Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a növénybiztosítással vagy a kárenyhítési rendszerrel kapcsolatban, hívd Tulok Imrét a +36 30 132 62 36-os telefonszámon!

Készíts egy kalkulációt, kattints a gombra!

Kalkulálok gomb

További információért látogass el az Agrisk weboldalára!