Hosszas várakozás után végre kijöttek a biztosítók 2023-mas szezonra vonatkozó díjai és frissítettük a kalkulátorunkat is. Vannak változások, a cikk második részében írunk is róluk. Nem a teljesség igényével, de ha kalkulálsz az oldalunkon és megadod a telefonszámod, felhívunk és pontosan fel tudunk világosítani.

Immár ténylegesen is elindult a kötési lehetőség, így érdemes megnézned, mennyibe kerülne a növénybiztosításod jövőre.

agrisk szakértő

Ne feledd: az idei aszály kapcsán kiderült, hogy ha valamilyen károd van, akkor gyakorlatilag az egyetlen lehetőség a rendezésére a növénybiztosítás. A biztosítók fizetnek, amikor baj van, nekünk volt olyan ügyfelünk, akinek simán kifizetett a biztosító 120.000.000.- Ft

kalkulálok gomb

Néhány szó a változásokról

  • Emelkedtek a díjak - biztosítóként eltérően, tehát pontos választ a "Mennyibe fog kerülni?" kérdésre csak akkor tudunk adni, ha kalkulálsz.
  • Van biztosító, ahol csökkent az adható kármentességi kedvezmény.
  • Az Allianznál a minimáldíj 60.000.- Ft lett. Ez akkor fontos, ha az idei biztosításod ennyibe került vagy ez alatt a díj alatt volt. Akkor mindenképpen nézd meg a többi biztosító ajánlatát is.
  • Jelenleg csak őszi növényekre lehet kötni.

Ez azt jelenti, hogy érdemes rápillantanod, mit kínálnak a biztosítók.

Nézd meg a konkrét díjakat, kalkulálj most!

Kalkulálj most és 5 perc alatt megmutatjuk, több biztosítónál mennyi lenne a díjad!  Feltétlenül add meg a telefonszámod, hogy fel tudjunk hívni, mert lehet, hogy tudunk még kedvezményt adni.

Töltsd fel egységes kérelmed és díjmentesen kiszámoljuk gazdaságod 5 éves referenciahozamát és kárküszöbét is, így felkészülten adhatod be a Kárenyhítési juttatás iránti kérelmedet is, amelyre idén november 30-ig van lehetőséged.

kalkulálok gomb

Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a növénybiztosítással vagy a kárenyhítési rendszerrel kapcsolatban, hívd munkatársunkat a +36 1 766 45 33 – os számon!

További információért látogass el az Agrisk weboldalára!